Demokrat Zafer

FATİH ERKOÇ – KEREM GÖRSEV TRIO ile 26 HAZİRAN’DA KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE’DEN ŞEHRE %100 AKUSTİK CAZ MELODİLERİ YAYILACAK!

KüçükÇiftlik Park’ın %100 Akustik serisinin son konserinde, canlı performanslarıyla adeta efsaneleşen Fatih Erkoç – Kerem Görsev Trio, 26 Haziran Pazar akşamı KüçükÇiftlik Bahçe’de zengin repertuarıyla caz müzik tutkunlarını büyüleyecek. URU ve Art-İst Organizasyon tarafından düzenlenen ve kapı açılış saati 20.00 olan konserin biletleri Biletix’te!

İstanbullular, eğlencenin rakipsiz adresi KüçükÇiftlik Park’ın %100 Akustik serisiyle en sevilen yerli müzisyenlerin şarkılarını bu kez de akustik versiyonlarıyla dinliyorlar.

%100 Akustik serisi kapsamında 26 Haziran 2022 Pazar akşamı KüçükÇiftlik Bahçe’ye Fatih Erkoç – Kerem Görsev Trio konuk olacak. Türkiye’nin en güçlü seslerinden ve en önemli müzisyenlerinden Fatih Erkoç ile ülkemizin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev, birlikte hayata geçirdikleri caz projesi kapsamında farklı sahnelerde müzikseverlerle buluşuyor. Fatih Erkoç – Kerem Görsev Trio konserde; The Lady From Istanbul adlı canlı performans albümlerinde yer alan Fly Me to the Moon, What a Wonderful World, Secret Love, Moon River gibi klasiklerin yanı sıra Görsev’in kendi bestelerinin de yer aldığı geniş bir repertuarı yorumlayacaklar. İki usta müzisyene kontrbasta Volkan Hürsever, davulda ise Ferid Odman eşlik edecek.

URU ve Art-İst Organizasyon tarafından düzenlenen %100 Akustik konserlerinin biletleri Biletix’te!

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

Bilgi için:         instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ