Demokrat Zafer

KIZILAY, ÖZEL ÖĞRENCİLERLE ENGELLERİ AŞTI İYİLİ PAYLAŞTI

Türk Kızılay Bursa Şubesi Engelsiz Teşkilatı tarafından ‘engelleri aş iyiliği paylaş’ sloganıyla gerçekleştirilen proje kapsamında, ‘Engelsiz Teşkilatı’ Yıldırım Belediyesi Hacı Mehmet Zorlu Özel Eğitim Meslek Okulu ve Hacı Saide Zorlu Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda gerçekleştirilen mezuniyet sevincine ortak oldu.

Türkiye genelinde özel Eğitim Merkezleri arasında örnek gösterilen bir okul haline gelen 402 özel öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü; Yıldırım Belediyesi Hacı Mehmet Zorlu Özel Eğitim Meslek Okulu’nda 37, Hacı Saide Zorlu Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda 32 öğrenci mezuniyet heyecanı yaşadı.

Mezuniyet törenine Zorlu Holding Başkan Yardımcısı Zeki Zorlu eşi Türkan Zorlu, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emel Erken, Hasbahçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri, Kızılay Bursa Şubelerinin gönüllüleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Türk Kızılay Bursa Şubesi Engelsiz Teşkilatı’nın özel öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak olduğu programda genç gönüllüler; yüz boyama, mısır patlatma, palyaço gösterisi gibi eğlenceli faaliyetlerle çocukların ve ailelerinin mutluluğunu paylaştı.

EMRE FENCİOĞLU, “ENGELİ MAZERET OLARAK GÖRMEYEN HERKESİ TEŞKİLATIMIZA DAVET EDİYORUM”

Türk Kızılay Bursa Şubesi Engelsiz Teşkilat Başkanı Emre Fencioğlu yaptığı açıklamada, “Türk Kızılay Bursa Şubesi olarak Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Engelsiz Teşkilatımızla birlikte gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. ‘Engelleri aş iyiliği paylaş’ sloganımızla, her kesimden her bireye dokunacak projeler üretiyoruz. Gönüllülerimizin heyecanı ile sevinçlere ortak oluyoruz. Bugün burada özel öğrencilerle ile bir araya gelerek ikramlarda bulunduk, mezuniyet sevinçlerine ortak olduk.

Türkiye’nin alanında en önemli kurumlarından biri. Alanında deneyimli öğretmenler özel öğrencilere tüm imkanların tanındığı ortamda eğitim ve öğretim veriyor. Düşünce, eylem fark etmeksizin, iyilik yapmak ya da halihazırda yapılmakta olanlara, ortak olmak isteyen farklı engel gruplarındaki herkese, Kızılay’ın temel prensiplerini benimsemek ve uygulamak koşuluyla kapılarımız sonuna kadar açık. Güzel ve hayırlı işler yapmak için engelini mazeret olarak görmeyen herkesi, Kızılay’ımızın Engelsiz Teşkilatına davet etmek istiyorum.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ