Demokrat Zafer

TEOMAN, QUANTUM İÇİN KAMERA KARŞISINDA

Saat ve gözlük markası Quantum, 2022 optik, güneş gözlüğü ve saat koleksiyonunun tanıtımını Teoman’ın kamera karşısına geçtiği reklam filmleriyle yapıyor. Quantum, Teoman ile bir araya geldiği yeni kampanyasında tüketiciyi stil ve mantığın dünyasına davet ediyor.

Saat ve gözlük markası Quantum erkek stili için modern tasarımları ve geniş ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Quantum “Taktığın saat, gözlerindeki güneş gözlüğü… Bu küçük dokunuşlar büyük fark yaratır. Peki bunlara gerçekten servet ödemen gerekiyor mu?” diye soruyor. Marka, stilin mantık ile buluştuğu yeni ‘Quantum Dünyası’nı rock müziğin başarılı ismi Teoman ile gerçekleştirdiği lansman ile duyurdu.

Şık görünmek, ne giydiğinle değil, nasıl giydiğinle ilgilidir. Bu bakış açısıyla, stil ve mantığı buluşturan yeni Quantum Dünyası, istediği şıklığa ulaşmak için bir servet ödemeyecek kadar zeki, kendine en iyi parçaları seçecek kadar stil sahibi olan erkekler için yaratıldı.

Teoman’ın kendine özgü tarzıyla bütünleşen Quantum, 2022 optik ve güneş gözlüğü koleksiyonunun tanıtımı için ünlü rock yıldızı ile işbirliği yaptığı reklam kampanyasına start verdi. Teoman’ın Quantum için çekilen fotoğrafları ve reklam filmi yakında tüm Türkiye’de yayınlanacak.

Quantum markasının sahibi Arıkan Saat Optik yetkilileri yaptıkları açıklamada “Quantum Dünyası’nı duyurmak için Teoman ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğimiz sonucunda ortaya bizi oldukça heyecanlandıran bir iş çıktı. Quantum ve Teoman markalarının sinerjisinin bu koleksiyona büyük değer katacağını biliyor, müşterilerimizden de büyük ilgi göreceğine inanıyoruz” dedi. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ