Demokrat Zafer

HER İKİ İTTİFAKIN DA İÇİNDE YER ALMAYARAK KARAGÖZ- HACİVAT OYUNUNU BOZDUK

ZAFER PARTİSİ’NİN OY ORANI YÜZDE 7,4’Ü GÖRDÜ

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Zafer Partisi Aksaray il binasının açılışı, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmek için Aksaray’a geldi. Özdağ, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında temmuz ayı sonunda partisinin kongresini yapacaklarını belirtti.

DİĞER PARTİLERLE İTTİFAK, ZAFER PARTİSİ’NİN GÜNDEMİNDE YOK

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, “Diğer partilerle ittifak, Zafer Partisi’nin gündeminde yok. Bu süre içerisinde siyasette hangi gelişmeler olur? Henüz bilmiyoruz. Gündemimiz; tek başına seçime girmek üzerine” dedi.
Zafer Partisi’nin şu ana kadar 62 ilde örgütlendiğini ifade eden Özdağ,

“Kongremiz gerçekleşene kadar 81 ilde örgütlenmemizi tamamlamış olacağız. Zafer Partisi’nin 9 ay önce kurulmasından bugüne Türk siyasetinde dengeler köklü şekilde değişmiştir. İki cepheye bölünmüş Türk siyaseti yeniden yapılanmaktadır.

HER İKİ İTTİFAKIN DA İÇİNDE YER ALMAYARAK KARAGÖZ- HACİVAT OYUNUNU BOZDUK

Türk halkının gerçek sorunlarını gündeme getirmeyen, bu iki cepheli Hacivat-Karagöz oyununu Zafer Partisi her iki ittifakın da içinde yer almayarak ve Türk halkının gerçek sorunlarını dile getirerek bozmuştur ve bozmaya devam edecektir. Birkaç gün önce yapılan en kapsamlı araştırmalardan birisinin ortaya koyduğu sonuç; Zafer Partisi’nin oy oranının yüzde 7,4 olduğudur.”

Diğer partilerle ittifak içinde olmayacaklarını da aktaran Prof. Dr. Ümit Özdağ, “Diğer partilerle ittifak, Zafer Partisi’nin gündeminde yok. Daha seçimlere bir sene var. Bu süre içerisinde siyasette hangi gelişmeler olur? Henüz bilmiyoruz. Gündemimiz; tek başına seçime girmek üzerine” dedi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ