Demokrat Zafer

Hem Dış Hem de İç Mekanlar İçin Özel Tasarımlar ZA ZA ZING hipicon.com’da

Farklı tarzı ve ince el işçiliği ile dikkat çeken ZA ZA ZİNG, en hip ve ikonik tasarımları kendi çatısı altında toplayan, iyi tasarım ile daha iyi bir yaşamı hedefleyengeniş ürün yelpazesiyle özgün bir yaşam tarzı sunan online global keşif ve alışveriş platformu hipicon.com’da…

Hem iç hem dış mekanda kullanılabilecek ZA ZA ZING Tabouret Z” ile IDA Uluslararası Tasarım Ödülleri 2021’de IDA International Design Awards (Honorable Mention) Şeref Ödülü alan Ceren Mocachen, kaliteli lüks dokunuşu yaşam alanlarına taşıyor.

İster bahçede ister kumsalda rahatlıkla kullanılabilecek, ergonomik formuyla gün boyu rahat oturma konforu sunan, çanta, kitap, gazete gibi eşyaları koymak için alt bölmesi de bulunan Tabouret Z, klasik tabure formunun zamansız, özgün, konforlu, doğal çevreyle dost, renkli ve neşeli, yüksek standart tasarımlı yorumuyla öne çıkıyor. Koleksiyonu tamamlayan Tabouret Table ise minderi ile tabure minderi kaldırılınca sehpa olarak kullanılabiliyor.

El emeği ile yüzde 100 organik koton iplerden yapılan makrame ile limit edition olarak üretilen, tasarımcının farklı kumaş alternatiflerini ile dizayn ettiği Tabouret Z ve Tabouret Table, natürel ve pastel tonlarda boyalı ahşaplardan üretiliyor. Hem dış hem de iç mekanlardan kullanıma uygun olan ürünleri tamamlayan minderde ve silindir yastıkta ise güneş, su gibi dış etkenlerden etkilenmeyen özel Fransız kumaşlar tercih ediliyor.

Özel sipariş ile uygulama aşaması 4-6 hafta arası süren ZA ZA ZİNG tasarımları, bir tık uzaklıkta hipicon.com ’da yaşam alanlarında farklı bir stil yaratmak isteyen dekorasyon severlerin beğenisine sunuluyor.

www.zazazing.design

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ