Demokrat Zafer

Cilt bakımında yeni trend “PARİS IŞILTISI”

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte daha canlı bir cilde sahip olmak isteyenlerin kapısını çaldığı Uzm. Dr. Aycan Özden Sezgin, şu sıralar en çok cildin yenilenmesini sağlayan “Paris Işıltısı” yönteminin tercih edildiğini söyledi.

Sıcak yaz günlerinin gelmesiyle birlikte cilt bakımı ve güzelliğine daha fazla önem veren kadınlar, çeşitli yöntemlere başvuruyor. Cildin canlılığının sağlanması ve sağlıklı görünmesi için bir mezoterapi yöntemi olan “Paris Işıltısı” nın bugünlerde çokça tercih edildiğini belirten Uzm. Dr. Aycan Özden Sezgin, merak edilen yöntem hakkında bilgiler verdi.

AMELİYATSIZ BASİT BİR YÖNTEM

“Paris ışıltısı” nın anti-aging yani yaşlanma karşıtı bir tedavi şekli olup enjeksiyon tekniği ile uygulanan ve yüze ışıltı vererek canlılık katan ameliyatsız estetik yöntemlerden biri olduğunu hatırlatan Uzm. Dr. Aycan Özden Sezgin, “Paris ışıltısının içeriğinde saflaştırılmış hyaluronik asit, vitaminler, kollajen ve elastin üretimi için gerekli aminoasitler, hücre yaşlanmasını önleyen antioksidanlar, koenzimler ve nükleik asitler bulunmaktadır” dedi.

CANLILIK VE PARLAKLIK VERİYOR

“Paris ışıltısı” nın içeriği zengin formülü ile uygulanan bölgelere ışıltı katarak cildin sağlıklı ve genç bir görünüm kazanmasını sağladığını dile getiren Uzm. Dr. Aycan Özden Sezgin, uygulamanın ismini de cilde sağlamış olduğu bu canlılık ve parlaklıktan aldığını söyledi. Sezgin, “Cildinde kırışıklıklar oluşan, elastikiyet kaybı başlayan, kuruluk, cansızlık ve donukluk yaşayan kişiler için uygundur. “Paris ışıltısı” özellikle yaşlanma belirtilerini azaltan, deriye güneş-deniz-havuz nedeniyle kaybettiği nemi geri kazandıran, deri kalitesini arttıran etkili bir tedavi şeklidir” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ