Demokrat Zafer

Altıparmak-Merinos arası için DP Osmangazi; Ne olacağı belli değil!

Demokrat Parti Osmangazi İlçe Yönetimi, Olay gazetesi yazarı Ahmet Emin Yılmaz’ı ziyaret ederek ilçe çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yılmaz köşe yazısında;

Genç yönetim ve yeni heyecanla başlamışlar… DP Osmangazi İlçe Başkanı Av. Ersin Aktaş ve yönetiminden Suat Özdemir, Aydın Budak, Sefer Yıldız’la sohbetimiz de gençleşmeden başladı.

Görüntüyü…

“Demokrat Parti’nin Türkiye teşkilatları arasında yaş ortalaması en genç yönetimiz” diyerek anlatan Aktaş yeni süreç için de iddialı:

“Genciz, ama hepimizin bu partide geçmişi var. Osmangazi ve kenti kucaklarken, partimizin yarını için de hazır olacağız. Ezber bozacağız.”

Kent üzerine kaygılarını da paylaştı:

“Osmangazi’nin göbeğinde, Altıparmak-Merinos-Fevzi Çakmak-Stadyum Caddesi arasındaki bölgenin nüfus yapısı değişti. Bazı işyerleri bağımsızmış gibi davranıyorlar.”

Önemsediği şu:

“Doğanbey TOKİ konutları kötü görüntü oldu. Bu bölgenin de kentsel dönüşüme acilen ihtiyacı var, ama ne olacağı belli değil.”

 

Osmangazi’de 6’lı masa buluşuyor!

Ankara’da… CHP, İYİ Parti, DP, SP, DEVA, Gelecek partilerinin genel başkanları 6’lı masada buluşuyorlar. Bursa’da da il başkanları zaman zaman bir araya geliyorlar.

İlçelerde ilk 6’lı masa bu akşam Osmangazi’de gerçekleşecek. DP Osmangazi İlçe Başkanı Av. Ersin Aktaş, ev sahipliğindeki buluşma için şunu söyledi:

“Görünüşe göre, önümüzdeki seçimde hep birlikte omuz omuza çalışacağız. Şimdiden bir araya gelip Osmangazi’nin sorunlarını konuşacağız.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ