Demokrat Zafer

YAYLA AGRO GIDA LEGURME İLE SEOUL FOOD&HOTEL FUARI’NDA

Legurme’nin ev yapımı lezzetleri Güney Kore’de tam not aldı

Yayla Agro Gıda, dünya pazarlarındaki lezzet elçisi markası Legurme ürünlerini Londra ve Amsterdam’ın ardından bu kez Güney Kore’de düzenlenen uluslararası Seoul Food&Hotel 2022 Fuarı’nda sergiliyor. Asya’nın en büyük gıda fuarlarından biri olan etkinlik, 07-10 Haziran tarihleri arasında dünyanın pek çok ülkesinden katılımcı ve ziyaretçileri buluşturuyor. Yayla Agro Gıda, Legurme’nin geniş ürün yelpazesi ile Seoul Food&Hotel Fuarı’nda yerini aldı. Çeşit çeşit çorbadan pilakiye, kuru fasulyeden bulgur pilavı ve hoşafa kadar pek çok seçeneğin olduğu Yemek Hazır ürünleri, ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.    

Güney Kore’nin en büyük uluslararası gıda ve ağırlama fuarı olan Seoul Food&Hotel Fuarı, Asya’nın da en büyük gıda sektörü etkinliklerinden biri olarak dikkatleri üzerine topluyor. Dünyanın farklı ülkelerinden katılımcı ve sektör profesyonellerini aynı ticaret platformunda buluşturan fuarda, sektördeki son yenilikler ve trendler de görülebiliyor. Yayla Agro Gıda, geleneksel lezzetleri geleceğe taşıdığı markası Legurme ile Güney Kore ve Asya’nın bu önemli sektör buluşmasında yerini aldı. Güney Kore, Kintex’de düzenlenen Seoul Food&Hotel Fuarı, 10 Haziran’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Yayla Agro Gıda, geleneksel lezzetleri yenilikçi ürünlerle geleceğe taşıyan Legurme markasını dünyanın pek çok ülkesindeki tüketicilerle buluşturmak amacıyla çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Legurme ile Mart ayında Londra’da düzenlenen International Food&Drink Event 2022 ve Mayıs ayı sonunda Amsterdam’da gerçekleşen dünyanın en büyük private label fuarı PLMA’s World of Private Label 2022 fuarlarına katıldıktan sonra bu kez Güney Kore’nin en büyük uluslararası gıda ve ağırlama fuarı olan Seoul Food&Hotel Fuarı’nda yerini aldı.

Yayla Agro Gıda, Legurme markası ile dünyanın pek çok ülkesine ihraç ettiği klasik bakliyatlar ve haşlanmış ürün grubunun yanı sıra katkısız koruyucusuz, ev yapımı tadında Yemek Hazır ürünlerini Güney Kore’deki fuarda ziyaretçilerin beğenisine sundu. Legurme ürünleri, fuar ziyaretçileri tarafından ilgi ile karşılanırken özellikle çeşit çeşit çorbadan bulgur ve pirinç pilavlarına, kuru fasulye ve nohut gibi etli yemeklerden zeytinyağlılara, hoşafa kadar pek çok seçeneğin yer aldığı Yemek Hazır ürünleri büyük beğeni topluyor.

Yayla Agro Gıda Dış Ticaret Müdürü Gökhan Tuncer, Legurme markası ile 65 ülkeye ihracat yaptıklarını ve bu ülkelerin sayısını daha da artırmak amacıyla dünya çapında önemli fuarlara katılım sağladıklarını belirterek şunları söyledi: “Geleneksel lezzetlere yenilikçi yorumlar getirerek geleceğin lezzetlerini sunduğumuz Legurme markamız dünya genelindeki ihracat pazarlarını geliştirmeye devam ediyor. Dünyanın farklı ülkelerinden tüketicilere ulaşmak ve ürünlerimizi tanıtmak amacıyla sektörümüzün önemli uluslararası fuarlarına katılım sağlıyoruz. Londra’da düzenlenen IFE 2022 ve Amsterdam’da düzenlenen PLMA’s World of Private Label 2022 fuarlarının hemen ardından Güney Kore’nin en büyük uluslararası gıda ve ağırlama fuarı olan Seoul Food&Hotel Fuarı’nda Legurme markamız ile yerimizi aldık. Bu yıl ikinci kez katıldığımız bu fuar, Güney Koreli satın almacılar ve endüstri profesyonellerinin yanı sıra dünyanın farklı ülkelerinden firmaları ve ziyaretçileri buluşturan önemli bir ticari platform. Asya’nın da önemli gıda etkinlikleri arasında yer alan fuarda Legurme markamız ile sunduğumuz klasik bakliyatlar, haşlanmış ürünler ve Yemek Hazır ürün grubumuzu sergiliyoruz. Ürünlerimiz güzel bir ilgi ile karşılandı. Özellikle hazır yemek ürünlerimize ilginin çok fazla olduğunu görüyoruz. Yeni bağlantılar ve ihracat fırsatları açısından verimli sonuçlanacağına inandığımız Seoul Food&Hotel Fuarı, Legurme markamızın tanıtımına da önemli katkılar sağlayacaktır”.

Yayla Agro Gıda ve Legurme ürünlerini daha yakından incelemek için Güney Kore Kintex’de düzenlenen ve 10 Haziran’a kadar devam edecek olan Seoul Food&Hotel Fuarı’ndaki 5E608 no’lu standı ziyaret edilebilir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ