Demokrat Zafer

BUTTERFLY MOCHI İLE YAZIN SICAK GÜNLERİNE FERAHLIK KATIYOR!

İyi ve kaliteli çikolatanın adresi Butterfly, yazın coşkusunu nefis “mochi”ler ile renklendiriyor…

Hiç durmadan keşfeden ve yenilenen doğasıyla Butterfly, dünyadaki trendleri Türkiye’ye getirmeye devam ediyor. Dünyayı kasıp kavuran Japon tatlısı “mochi”yi ürün yelpazesine katan Butterfly, sıcak yaz günleri için keyifli bir alternatif sunuyor. Satsumalı, mangolu ve çilekli sorbe “mochi”ler ve Oreolu, vanilyalı, Hindistan cevizli, matchalı ve çikolatalı dondurma “mochi”leri 5’li ve 10’lu paketler halinde menüsüne katan Butterfly, tatlı bir serinlik vaat ediyor.

Vegan ve glütensiz tatlı arayanlara çözüm: Mochi

Butterfly, satsumalı, mangolu ve çilekli sorbe “mochi”ler ile vegan tatlı seçeneği arayanlar için yaz günlerinde vazgeçemeyecekleri, lezzetli bir çözüm sunuyor. Serinleten tadıyla gönülleri fetheden sorbe “mochi”ler aynı zamanda vegan beslenme biçimine uygun şekilde üretiliyor.

Butterfly’ın katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan “mochi”leri glütensiz beslenenler için de uygun bir alternatif olarak görülüyor. Oreo dondurma mochi dışında tüm seçeneklerin glütensiz içeriklerle hazırlandığı Butterfly’da, “mochi”ler yaza damga vuruyor.

Japon mutfağından tüm dünyaya yayılan bir trend…

Son yıllarda tüm dünyaya yayılan bir trend olan “mochi”nin hikayesi ise Japonya’da özel günlerin kutlamalarına dayanıyor. Japon mutfağının yıldızı pirinç ile yapılan “mochi”nin yapımının kilit noktası, pirincin uzun süre iyice dövülmesidir. Dış kabuğu lokum gibi olan “mochi”nin içine dondurma, sorbe ya da marmelat gibi istenen malzemeler doldurularak hazırlanabiliyor.

Butterfly’ın yaz günlerinin vazgeçilmezi olan “mochi”leri, Butterfly şubelerinden, butterfly.com.tr adresinden ya da Fuudy, YemekSepeti ve Getir uygulamalarından alınabiliyor.

Butterfly İletişim Bilgileri:

Butterfly İnternet Sitesi: www.butterfly.com.tr/

Merkez: Ferahevler Mahallesi Çelik Sokak, No:11 Tarabya / İstanbul, Tel: (0212) 352 77 83

Akmerkez: Kültür Mahallesi, No:360, Akmerkez AVM, 34340 Beşiktaş/İstanbul, Tel :(0212) 282 18 26

İstinyePark: İstinye Mahallesi, İstinye Bayırı Cad. İstinyepark Alışveriş Merkezi No:11 D:L434, 34460 Sarıyer/İstanbul , Tel :(0212) 345 62 00

Vadistanbul: Vadistanbul Alışveriş Merkezi, Ayazağa mahallesi, Cendere caddesi, No:109G-18 Sarıyer/İstanbu, Tel: (0212) 803 80 34

Galataport: Meclisi Mebusan Caddesi, Kılıç Ali Paşa Mah. Galataport, F Blok No:8 Beyoğlu/İstanbul, Tel: (0212) 877 34 11

Butterfly

2003 yılında kurulan Butterfly, butik bir pastane olarak başlayan yolculuğuna, kısa bir süre içinde el yapımı çikolatayı da ekleyerek, haute couture bir çikolata evi olarak devam etmektedr. Butterfly, dünyaca ünlü şeflerle bir araya gelerek seçkin deneyimleri geniş ürün çeşitliliğiyle sunmaktadır. Hiç durmadan keşfeden, gelişen, değişen, öğrenen ve yenilenen bir marka olan Butterfly, mevsimsel özelliklere göre farklı içeriklerin eklendiği yeni çikolatalarını haute couture anlayışına uygun olarak koleksiyonlar halinde hazırlamaktadır. Keşfetmeye meraklı, özgür doğasını dünya standartlarında ürünleri ve trendleri Türkiye’ye taşıyarak gösteren Butterfly, Bean-to-Bar çikolatanın da Türkiye’deki öncülerindendir. Çekirdekten bara, sürdürülebilir çikolata için dünyanın en iyi çiftliklerinden titizlikle seçtiği kakao çekirdeklerini kavurarak, kendi çikolatasını kendi üretmektedir.

Butterfly, adını aldığı kelebeklerin zarif ve özgün dünyasını çikolatanın lezzetiyle buluşturarak beş mağazasında ve internet sitesinde çikolataseverlere sunmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ