Demokrat Zafer

Bursa’da düzenlenen Türkiye’nin en büyük ve en köklü lise festivali BALFEST Biletinial organizasyonu ile gerçekleşti

Biletinial organizasyonu ile gerçekleşen BALFEST 2022’de; alternatif rock müzik grubu  Pinhani ve Evdeki Saat ile en iyi Newschool’lardan biri olarak görülen Motive sevenleriyle buluştu. Haftasonu Balat Atatürk Orman Parkı’nda gerçekleştirilen festival kapsamında 18 yaş altı yaklaşık 7 bin genç, şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi.

Türkiye’nin 18 yaş altı gençlere yönelik ilk ve en köklü festivali unvanını taşıyan  Balfest, Biletinial organizasyonu ile Bursa’da gerçekleştirildi. Bursa Balat Atatürk Orman Parkı’nda haftasonu gerçekleştirilen festivalde 14-18 yaş arasında yakalaşık 7 bin kişi doyasıya eğlendi.

Balfest kapsamında, Evdeki Saat ile 4 Haziran Cumartesi günü 18:20’da başlayan konserler en iyi Newschool’lardan biri olarak görülen Motive ile devam etti. Festival sahnesinde son olarak alternatif rock grubu Pinhani yer aldı.

Biletinial organizasyonu ile tüm gün süren festival, Pinhani, Evdeki Saat ve Motive’un sahne  performansları ile 7 bin kişiye eğlence ve müzik dolu saatler yaşattı.

Biletinial Hakkında biletinial.com 2011 yılından bu yana biletleme sektöründe hizmet veren bir teknoloji markası. Faaliyete geçtiği tarihten itibaren yenilikçi uygulamaları devreye alan Biletinial, teknolojik gelişmeler ışığında müşterilerini yeni etkinliklerle buluşturmakta ve eşsiz deneyimler sunuyor. Sürekli büyüyen ve gelişen altyapısı ile sinema, tiyatro, konser, spor ve birçok farklı özel etkinlik alanında yüzlerce etkinliğe zahmetsizce erişim olanağı veren Biletinial.com, Türkiye genelinde 75 ilde ve KKTC’de faaliyet gösteriyor. Halen 300’den fazla sinema, 2000’den fazla salon ve 220.000’den fazla koltuk kapasitesiyle hizmet sunan Biletinial’ın iş ortakları arasında T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı birimler (Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü konserleri, Türkiye Voleybol Federasyonu), Türkiye’nin önde gelen sinema grupları, özel tiyatrolar, şehir tiyatroları, spor kulüpleri, performans sahneleri, tema parklar ve eğlence parklarının yanı sıra eğitim, seminer gibi organizasyon gerçekleştiren kurumlar da yer alıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ