Demokrat Zafer

Nilüferli Sporcu Kickboksçılar Tarih Yazıyor!

Nilüfer Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Kickboksçuları başarılarıyla göz kamaştırıyor. 20-26 Haziran tarihinde Kocaeli de yapılacak Türkiye Kickboks Şampiyonası’na tam 26 sporcu ile gitmeye hak kazandılar.

Türkiye Şampiyonası öncesi yapılan İl Şampiyonasında Antrenörler Sertaç Sağır ve Gizem Yıldız eşliğinde dereceye giren 26 sporcudan Eslem Torunlar, Rabia Hatun Çelik, İclal Ceren Aydın, Zuhal Akdemir ve Mahmut Buğra Dikkaya doğrudan katılma hakkı elde ettiler.

Yapılan “Eleme Müsabakaları” sonrasında ise şampiyonaya katılma hakkı elde eden kickboksçular ise şu isimlerden oluşuyor:
Sahra Bektaş, Muhammed Sağır, Samet Ceylan, Emir Ali Erden, Davut Akınbay, Sefa Polat Göktaş, Hamza Korhan, Güler Şeyma Uçar, İshak Can Kutluca, İrem Su Kutluca, Sabriye Musaoğlu, Sevde Gül Yarar, Muhammed Ali Zormen, Zeliha Salın, Tuana Abay, Dursun Çayir, Emine Beren Gönüllü, Sema Kaygısız, Talha Yakşi, Damla Kaya, Yağmur Kurta.

Elde edilen başarıyla ilgili olarak konuşan Antrenör Sertaç Sağır, “Birlik ve beraberlik içerisinde mücadele edip olmamız gereken yerdeyiz. Zirvede toplam 26 sporcu ile Kocaeli’nde yapılacak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandık. Tüm ter döken sporcularımı tebrik ederim. Darısı Türkiye Şampiyona’sındaki sonuçlara inşallah.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ