Demokrat Zafer

Türkiye; Senden Büyüktür!

“Geçtiğimiz aylarda çıktığım, Doğu ve Güneydoğu Anadolu seyahatlerinde, gözlerinde umudu, sevgiyi ve okuma aşkını gördüğüm çocukların, eğitim hayatlarında başarılı olabilmeleri adına, çanta, kırtasiye gereçleri gibi temel ihtiyaçlarını kendi bütçemle karşılama kararı almıştım.” sözlerin sahibi Mehmet Emir Aksoy. Bu yıl 4’cüsü düzenlenen Türkiye-Azerbaycan kardeşlik ödüllerinde “Yılın En İyi Uluslarası Siyaset Bilimcisi” ödülüne layık görülen, Bursa Vatan Medya Gurubu Yazarı da olan Siyaset Bilimci Mehmet Emir Aksoy’a aitti. Türkiye’yi sarsan her gelişme sonrası sert eleştirilerde bulunan Mehmet Emir Aksoy; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir canlı yayında yapmış olduğu açıklamaya sert tepki gösterdi.

Mehmet Emir Aksoy; “Ülkemizin ve aziz milletimizin Türkiye tarihinin en zorlu ekonomik sorunlarını yaşadığı dönemde, asil vatandaşlarımıza bir kuru ekmeğe layık gören, gençlerimizin kullandığı cep telefonunu her fırsatta siyasal bir malzeme yapan, barışçıl eylemlere katılan kadınlarımıza ise sürtük diyebilen, şirazesini ve insanlık değeri kaybetmiş bir zihniyetle karşı karşıyayız.

Türkiye’nin çoğulcu demokrasisine, Cumhuriyeti’mizin kurucu değerlerine, ipotek koymuş bu zihniyet, şimdi de Gezi Parkı Eylemcilerine; ” Onlarca Camii yaktılar, Camide bira içtiler” yalanlarıyla aziz milletimizin birlikteliğine telafisi olmayan nifak tohumları ekmiştir. Türkiye’de; Camii yakacak, Camii’de bira içecek bir güruh anasının karnından doğmamıştır.

Türk milletinin birlikteliğine fitne tohumu eken bu zihniyet, iktidarını korumak adına sarılmadığı yalan kalmamıştır.

Aziz Türk milletinin geleceğine ipotek koyan bu zihniyeti, Cumhuriyetimizin kuruluşundan itibaren kazandığı demokratik teammülleriyle, sandıkta hesap sormasına az kalmıştır.

Ebedi Başkomutanımızın “ Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur” söylemi, aziz Türk milletinin her daim mücadelesinin, anahtarı olduğu bilinmelidir.” dedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ