Demokrat Zafer

MUDANYA BELEDİYESİ’NİN HAZİRAN MECLİSİ YILDIZ TEPE’DE YAPILDI

Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi’nin Mudanya’ya yakıştığını belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, “Bugün sevinçli günümüz. Önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak ve kısa sürede işletmeler açılacak. Mudanya’mızın, Bursa’mızın ve ülkemizin cazibe merkezi olacak. Getireceği gelirle de Mudanya Belediyesi’nin en değerli mülkü haline gelecek. Uzun yıllar Mudanya’mıza hizmet edecek, 7’den 70’e her yaştan vatandaşımız burada denizle buluşacak, nefes alacak. Bütün çalışma arkadaşlarımla gece gündüz çalışarak, alın teriyle sponsor kullanmadan hayata geçirdiğimiz bir projeyi tamamladık. Mudanya ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

HABER OSMAN ÇETİN 

2. ETAP PROJESİ İHALE AŞAMASINDA

Yıldıztepe 2. Etap Projesi’nin de ihale sürecine hazırlandığını hatırlatan Başkan Hayri Türkyılmaz, “Mimarisinden statiğine ve bahçe düzenlemesine kadar hepsi belediyemizin pırıl pırıl çocuklarının eseridir. Bir tesis ancak bu kadar güzel olur. 1000 kişilik amfi tiyatro – açık hava sahnesi, Yıldıztepe Gençlik Merkezi, kulisler, sergi ve çalışma alanları, seyir ve rekreasyon bölümleri ile açık otoparkın bulunacağı alanda ayrıca gençlik bilim merkezi bulunacak.

Bu kadar zorluğa rağmen hiçbir zaman umutlarımızı yitirmedik. Karanlıkta savrulmadık. Mudanyalı hemşerilerimize de bizi duymak istemeyenlere de ‘aynı gökyüzü altında yaşamaktır direniş’ dedik.

Gece gündüz çalışarak, tüm değerlerimizi emeğimizle bütünleştirerek bugünlere geldik. Yolumuza da aynı anlayışla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Türkyılmaz, Temmuz ayı meclis toplantısının da Güzelyalı Atatürk Parkı’nda yapılacağını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ