Demokrat Zafer

Geleceğin Nobel Ödüllü Yazarları Bu Projeden Çıkacak

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Benim Yazarım projesi süreç planlama ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yıldırım İlçesi İncirli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Hizmetleri Şube Müdürü Mahmut Karakaya, Yıldırım Belediyesi Başkan Yardımcısı Taner Taştekin ile çocuk edebiyatı yazarları Genç Osman Yavaş, Ebru Akkaş, Sema Günaydın Çınar ve Funda Özlem Seran ve çok sayıda öğretmen ve öğrenci katılım sağladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Hizmetleri Şube Müdürü Mahmut Karakaya, projeye destek sağlayan Final Kültür Yayınlarına ve BKM kitap evine teşekkürlerini bildirdi.

Yıldırım Belediyesi Başkan Yardımcısı Taner Taştekin, Okumanın insan hayatındaki önemini ve projenin buna katkı sağlayacağını vurguladı.

Benim Yazarım projesi ile birlikte merkez ilçeler de çevrimiçi olmak üzere anasınıfı, ilköğretim ve 1.kademe öğrencilerine yönelik profesyonel kişilerin görüşleri ile masal – hikaye yazma teknikleri atölyesi, çizgi filmlerle değerler atölyesi, yazarla buluşma atölyeleri düzenlendi. Bu kapsamda öğrencilerin okuma sevgisinin artırılması temel yazma teknikleri bilgi ve beceri düzeylerinin arttırılması planlandı.

Proje ile birlikte öğrencilere okuma ve yazma sevgisinin aşılanmasının yanı sıra sürdürülebilir kalkınma hedefleri kapsamında dünyayı ve çevreyi koruma bilincinin oluşturulması hedeflenmiştir.

Müzik öğretmenlerinden oluşan ekip tarafından proje özel bestelenen şarkılar etkinlikte öğrencilerle birlikte söylendi.

Etkinliğin sonunda atölye eğitimlerine katılan öğrencilere Küçük Prens adlı kitap hediye edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ