Demokrat Zafer

DEVA Partisi, Çevre ve İklim Değişikliği Eylem Planını Açıkladı.

DEVA Partisi iktidara geldiğinde yapacaklarını eylem planları şeklinde açıklamaya devam ediyor. 

Ali Babacan Bursa’ya en çok gelen genel başkan olarak Nisan ayında partisinin Yerel Yönetimler Eylem Planını tanıtmak üzere 7. kez Bursa’ya gelmiş , Osmangazi İlçesinde düzenlenen bir halk iftarına katıldıktan sonra Bağlarbaşı’nda mahalle ziyaretleri yapmıştı.  

DEVA Partisi bu kez yine genel başkan Ali Babacan’ın katılımı ile bu kez Bolu’da 05 Haziran Dünya Çevre Günü öncesinde Çevre ve İklim Değişikliği eylem planını duyurdu. 

05 Haziran Dünya Çevre Günü sebebiyle DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz’ de bir açıklama yayınladı. 

Özgöz “Bursa çok uzun zamandır kötü yönetiliyor. Planlama yetersiz , trafik , yaşam kalitesi , çevre koşulları giderek kötüye gidiyor. Bizler DEVA partisi olarak Nisan ayında Bursa’da Sayın Genel Başkanımızın katılımı ile açıkladığımız yerel yönetimler eylem planına uygun olarak Bursa’ya nefes aldıracak projeler üzerinde çalışıyoruz. 

Bu projelerin yanı sıra 02 Haziran 2022 tarihinde açıklanan Çevre ve İklim Değişikliği Eylem Planımıza uygun olarak gelecek nesillere gerçekten Yeşil Bursa’yı miras bırakmak için çalışıyoruz.

Uludağ’ın, Nilüfer Çayı’ nın, su kaynaklarımızın korunduğu, çocuklarımızı çevre bilinci ile yetiştirdiğimiz, sanayi-tarım dengesini kurmuş bir Bursa hayal ediyoruz. Bursa, ulaşım seçenekleri, geri dönüşüm alt yapısı ve Çevre duyarlılığı yüksek, sürdürülebilir sanayisi ile geleceğe miras bırakabileceğimiz, gerçekten yeşil bir şehir olacak.” Dedi. 

Özgöz “Bu vesile ile Bursalıların Dünya Çevre gününü kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ