Demokrat Zafer

BSMMMO’da Son Start!

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) 24. Olağan Genel Kurul Toplantısı, BAOB Yerleşkesi’nde gerçekleşiyor.

BSMMMO'da seçime son kala

CANSU ÖZDEMİR – ERCAN ÇALIŞIR / BURSADA BUGÜN 

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası‘nın 24. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Yerleşkesi’nde gerçekleşiyor.

Genel Kurul Toplantısı’na; AK Parti İl Başkanvekili Mustafa Yavuz, İyi Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Bursa Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı İhsan Akar, Bursa Tabip Odası Başkanı Tufan Kumaş, Bursa Makina Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet İhsan Taşkınsel, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, TÜRMOB genel sekreteri Yahya Arıkan, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Samet Kurt ve BSMMMO üyeleri katıldı.

BSMMMO Başkanı Doğan Yılmaz, “Büyük bir bölümünün pandemi sürecinde geçtiği görevimizde elimizden geleni yapmaya gayret gösterdik. Pandemi gölgesinde, oda tarihinin en zorlu dönemini yaşasak da hiçbir zaman önümüzde bir engel olarak görmedik. Üyelerimizle iletişimi koparmamak adına her türlü iletişim kanallarına başvurduk. Hafta sonu, gece-gündüz demeden üyelerimize ulaştık. Yönetimimizde, odamız en parlak dönemini yaşadı. Şu anda odamızı, 3 milyon Lira ile yeni yönetime devrediyoruz. Salgına rağmen büro denetimlerini ihmal etmedik. Mesleğe yeni adım atan genç meslektaşlarımıza söz verdiğimiz gibi Genç Ofis Projesi’ni de görevi devretmeden gerçekleştirdik. Hizmet dönemimizde Türkiye’ye örnek olacak Muhasebe Müze’mizde güzel eserlerin bulunduğu minyatür çalışması odamızda yer buldu. Meslek camiası olarak hastalanan, doğum yapan kadın meslektaşlarımızın haklarını hep birlikte bir mücadeleye girerek mücbir sebep hakkını elde ettik. Buradan iş dünyasına sesleniyorum; çevrenizdeki mali müşavirlerinizden faydalandığımız takdirde çalışmalarınız daha faydalı olacaktır. Kıymetli meslektaşlarım, ekonomi, toplumsal ilişkileri ve hayatımızı belirleyen bir alandır. Ekonomi tarım demektir, ticaret demektir, hayat demektir. Şartlar ne olursa olsun, birlik ve beraberlik içinde, Atatürk’ün yolunda Çağdaş Muhasebeciler olarak ilerleyeceğimize inancım tamdır. Bizler buradayız, bir yere gitmiyoruz. Bir zamanlar yönetimde yer aldığımız odamızın nasıl bir parçası olduğumuzu onurla ve gururla paylaşacağız. Hizmet dönemimizde bizlerle birlikte mesai harcayan tüm ekibime ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu mesleği, gençlerimizin tercih edeceği bir meslek haline getirmek için elimizden geleni yapacağız. Yeni yönetimin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sazımız da bitmedi, sözümüz de bitmedi diyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum” ifadeleriyle geçmiş dönemde yapılan faaliyetleri aktardı. Yılmaz, BSMMMO olarak çevre ile ilgili çalışmaların sürdürüleceğinin mesajını vererek 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ