Demokrat Zafer

5. ANTALYA FASHION WEEK 2022 İLE ANTALYA’DA MODA RÜZGARI ESTİ

Antalya’da bu yıl 5’incisi düzenlenen ve iki gün süren Antalya Fashion Week 2022, birbirinden renkli kreasyonların tanıtıldığı defilelere sahne oldu.

Yerli-yabancı izleyiciler, Antalya cemiyet hayatının yanı sıra farklı sektörlerden iş insanlarının da katıldığı defileleri yakından takip eden moda severler, tasarımcıları ayakta alkışladı.

Antalya Fashion Week 2022 kapsamında iki gün süren defileler zincirinde, açılış defilesinde Haktan Bucke Black Swan koleksiyonu ile siyah ve zarif tasarımlarını sundu. Louren Beachwear birbirinden renkli koleksiyonları ile plaj şıklığını podyuma yansıttı. NK Nilufer Korkmaz ise renkli, taşlı ve pullu parti elbiseleriyle gecenin finalini yaptı. Etkinliğin ikinci günü ise Serpil Dinç, Nurhan Çınar, Bros Tailor Made ve Lady Estrella-Pınar Kerimoğlu kreasyonları tanıtıldı. Antalyalı moda tutkunlarının yakından takip ettiği defilede, geceye katılanların şıklık yarışları ise moda etkinliğine damga vurdu.

Etkinliğin organizatörü Eda Meltem Yılmaz, “Pandemi nedeniyle geçen yıl dijital olarak gerçekleştirdiğimiz etkinlikleri, tekrar podyumda izleyicili yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Antalya Moda Haftası sadece moda ile ilgili bir etkinlik değil. Dünyanın farklı şehirlerinden de takip edilen, Antalya’yı turizm dışında farklı bir alanda da ön plana çıkaran bir moda platformu diyebiliriz. Sezonsuz gerçekleştirdiğimiz 2022 Antalya Moda Haftası, birbirinden farklı koleksiyonlarla harika geçti “dedi.

Moda haftasının en dikkat çeken markası Louren’in Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar Solmaz ise, ‘’Louren markamızla Antalya Fashion Week’te misafirlerimizi memnun ettiğimizi düşünüyoruz. Bu kadar özel bir organizasyonda, 7 büyük markadan biri olmaktan gurur duyuyoruz ve tasarımlarımızla podyumun hakkını verdiğimizi düşünüyoruz. Bu organizasyonlar Türk tasarımcılarımızın ve bizim modellerimizi sergilememiz adına onur verici bir duygu, o yüzden tüm emeği geçenlere ve tüm yerli ve yabancı misafirlerimize teşekkür ediyoruz.’’

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ