Demokrat Zafer

Yılın düeti Mert Carim&Gökhan Türkmen ‘Herkes Yolunda’

Sıkı dost ve aynı zamanda müzikal birliktelikleri yıllara dayanan Mert Carim ve Gökhan Türkmen bu kez düet ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Pandemide yayımlanan, sözleri Mert Carim’e besteleri Gökhan Türkmen’e ait ve oldukça ses getiren ‘7’ isimli albümde, ikili verimli üretimlerini sergilerken, pop müziğe kalıplarını zorlayan bir proje armağan ettiler. Birlikte üretmeye devam eden Türkmen ve Carim birbirleriyle çalışmanın konforlu olduğunu vurguluyorlar.

Türkmen’in son teklisi, çıktığı günden bu yana listelerde başı çeken ‘MAHŞER’in üretiminde de birlikte çalışan, solo kariyerlerinde başarılı işlere imza atan Türkmen ve Carim önümüzdeki günlerde #herkesyolundadiyecek.

HERKES YOLUNDA bir farkındalık manifestosu

Sözleri Mert Carim’e ve müziği Gökhan Türkmen’e ait ‘HERKES YOLUNDA’; sözleri ile kararlı ve vakur bir duruşu simgelerken, deep sound’un modernize edildiği, altyapısını elektroniğe dayandıran bir şarkı. 3 Haziran’da dinleyicisiyle buluşacak ‘HERKES YOLUNDA’, adıyla da bir farkındalık manifestosu olacağının sinyalini veriyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ