Demokrat Zafer

Yeni MARVEL Future Fight güncellemesi yeni kostümler, geliştirmeler ve devasa baş düşman akınının perdelerini aralıyor.

Netmarble, rekorlar kıran mobil RYO MARVEL Future Fight için yeni kostümler, kategori seviyeleri açılışları ve geliştirilmiş devasa baş düşman akını ile yeni güncellemesini yayınladı. Sonsuza Dek Avengers” teması altında oyuncular bugün itibariyle başlayan yeni içeriğe katılırken, yeni ve klasik Avengers takım üyelerini geliştirmeye başlayabilir. 

Bu yeni oyun güncellemesinde oyuncuların favori Süper kahramanlarını daha fazla özelleştirme ve geliştirme seçenekleri olacak. Yeni eklenen kostümler şunları içeriyor: Demir Adam – Özüne Dönüş, Kara Dul – Golden Gate Kanun Kaçağı, Hayalet Sürücü (Robbie Reyes) – İntikam Lordu ve Blade – Vampir Avcısı. Ek olarak, şimdi Kahramanlar şu avantajları sağlayan Kategori-4 seviye durumuna ulaşabilirler: kahraman maks. Seviyesi Svy. 80’e yükseltildi, ekipman geliştirme maks. Seviyesi arttı (+30) ve maks. Yetenek seviye açılması Svy. 10’a yükseldi.  Bir ‘2. Potansiyel’ yeteneği maks. Potansiyel seviyesinin Svy. 12’ye artmasıyla Kategori-4 Kahramanlarına eklendi. Kategori-4 belirli şartlar karşılandığında ve belirli malzemeler kullanıldığında ulaşılabilir.

Yeni Kategori seviyeleri ve yetenekleriyle geliştirilebilen Kahramanları seç: Demir Adam artık Kategori-4’e yükseltilebilirken Blade yeni bir Nihai yetenek ile maksimum Kategori-3’e yükseltilebilir. Hayalet Sürücü (Robbie Reyes), Wasp (Nadia Van Dyne) ve Nova (Sam Alexander) ile yeni gelen Uyanmış Yetenekler kullanılabilir.

Oyuncular yeni ve geliştirilmiş devasa baş düşman Dormammu’ya karşı akına katılıp kötü bir varlıkla savaşabilir ve heyecan verici ödüller kazanabilirler.

Daha önceki Devasa Baş Düşmanlar ile kıyaslandığında bu akının zorluğu daha yüksek bir seviyede ve tek kişilik modda oynanabilir (minimum gerekli katılımcı sayısı 1)

Dünya çapında 120 milyondan fazla oyuncusu olan MARVEL Future Fight şu anda dünya

çapında App Store® ve Google Play™’de mevcuttur.

Daha fazla bilgi için lütfen web sitesini ziyaret edin: http://marvelfuturefight.netmarble.com.

# # #

Netmarble Corporation Hakkında

Netmarble Corporation, harika mobil oyun deneyimleri sunarak dünyadaki her yaştan izleyiciyi eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak dünya çapında en iyi mobil geliştirici ve yayıncılar arasında yer almaktadır. 6.000’den fazla çalışanı ile “Netmarble, Lineage 2: Revolution”, “Blade & Soul Revolution”, “MARVEL Future Fight”, “BTS WORLD”, “Paramanya” ve “Seven Knights” gibi en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretmekte ve bunlarla ilgili hizmet vermektedir. Çok oyunculu ücretsiz oyunlar konusunda en iyi mobil oyun geliştiricisi olan Kabam’a, önde gelen gündelik sosyal oyun geliştiricisi Jam City’ye ve müzik yapımcısı, sanatçı ajansı HYBE (eski adıyla Big Hit Entertainment)’ye en büyük hissedar olan Netmarble, Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük internet şirketi Tencent Holdings ve önde gelen bir MMORPG şirketi olan NCsoft ile stratejik bir ortaklığa sahiptir. http://company.netmarble.com adresinde daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Netmarble’ın İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar. Daha fazla bilgi için http://www.netmarbleturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Marvel Entertainment Hakkında

Marvel Entertainment LLC, tamamı 80 yıllık geçmişinde 8.000 karakterden fazlasını üretmiş, dünyanın önde gelen karakter bazlı eğlence şirketi Walt Disney Şirketi’ne aittir. Marvel karakter haklarını eğlence, lisanslama, yayıncılık, oyunlar ve dijital medya üzerinden kullanır.

Daha fazla bilgi için marvel.com adresini ziyaret edin. © 2022 MARVEL

App Store, Apple Şirketi’nin ABD ve diğer ülkelerdeki bir markasıdır. App Store, Apple Şiketi’ne ait bir hizmettir. Google Play, Google Şirketi’nin bir markasıdır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ