Demokrat Zafer

SEKTÖRÜN YENİ YILDIZI ROTCAR, DÜNYANIN LİDER FUARINDA

Bursa’nın dünya markası olması yolunda emin adımlarla ilerleyen ROTCAR AUTOMOTİVE, dünyanın lider ticaret fuarı markası Automechanika’nın Türkiye’deki tek etkinliği olan Automechanika İstanbul’da dünya pazarına çıkıyor.

Otomotiv satış sonrası endüstrisi için dünyanın lider ticaret fuarı markası Automechanika’nın Türkiye’deki tek etkinliği olan Automechanika İstanbul, 2-5 Haziran 2022 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

ROTCAR, SEKTÖRÜN LİDER FUARINA İHRACAT HEDEFİYLE GİDİYOR

Üç kıtadan otomotiv üretim ve onarım profesyonellerini bir araya getirecek sektörün lider etkinliğinde, binek ve hafif ticari tüm araçların ön takım parçalarını üreten ROTCAR sektör temsilcileri ile bir araya gelecek. Salon 4’te A245 stand numarasıyla ziyaretçilerini ağırlayacak olan ROTCAR, bayi ağını ve ihracat hacmini artırmayı hedefliyor.

Bursa’da 2003 yılında talaşlı imalat sektöründe hizmete başlayan ROTCAR, zaman içerisinde genişleyen ürün ağı ve artan üretim kapasitesiyle bugün dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Avrupa’da, Asya’da ve Ortadoğu’da bayilikleri yer alan ROTCAR, yurtiçinde ise; Marmara, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki bayi ağıyla, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında ROTCAR markalı parçalar araçlarda tercih ediliyor.

NAZMİ YILDIRIM, “BİNEK VE HAFİF TİCARİ TÜM ARAÇLARIN ÖN TAKIM PARÇALARINI ÜRETİYORUZ”

ROTCAR Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yıldırım, ROTCAR hakkında bilgiler paylaştığı açıklamasında sektör devlerinin bir araya geleceği fuarı değerlendirdi. Makine ve otomotiv sektörünün ana üretim alanlarını oluşturduğunu ifade ettiği açıklamasında, “Markalaşma sürecinde emin adımlarla ilerlediğimiz bu yolda; üretim kapasitemizi, istihdam sayımızı ve ticaret hacmimizi her geçen yıl güçlendirdik. Binek ve hafif ticari tüm araçların ön takım parçalarını üretiyoruz. Yıllık 2 milyona yakın parça üretim kapasitemizle Türkiye ve dünyanın birçok noktasında ROTCAR tercih ediliyor. Dünyada yaşanan küresel kriz Türk sanayiciler için büyük bir fırsat. Markalaşarak hareket etmeliyiz. Türkiye’nin dünya markası sayısı arttıkça kazanan Türkiye olacak. Sektörün en büyük üreticilerinin bir araya geleceği Automechanika’nın firmamıza ve tüm katılımcılara hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ