Demokrat Zafer

SAKİN OL BAŞKAN!

“Orhangazi Belediye Bşk. Bekir Aydın beyefendinin ruh hali artık hepimizi endişelendiriyor. ‘’Allah hiçbir nefse gücünün yeteceğinden öte yük yüklemez’’, taşımakta sıkıntı var ise kendine bakacaksın.” İYİ Parti Orhangazi İlçe Başkanı İsmail Kaya; belediye başkanına sert ifadelerle yüklendi.

Kaya; “Belediye meclisinde soru soran Meclis üyelerine besmele ile başlayıp kavga eder gibi cevaplar vermene, Meclis salonunda misafir olan gazetecilerle tartışmana, sosyal medya hesabından vatandaşa cevap vereceğim derken komikleşmelerine alıştık. Ancak sadece soru soran vatandaşa onlarca kişinin önünde fiziki müdahale de bulunmanız kabul edilir bir durum değildir, bu davranışını şiddetle kınıyoruz.

Şimdi çıkıp Orhangazi kamuoyundan özür dile, çünkü vatandaşı darp etmek sana bile yakışmadı.

Sakin ol Başkan hayat gül bahçesi değil. Vatandaşa gül bahçesi olmadıkça yöneticiye de olmayacaktır. Ya işinizi doğru yapacaksınız verdiğiniz sözleri yerine getirip vatandaşın tebriklerini alacaksınız. Ya da beceriksizliklerinizden ar edecek, eleştirilere saygı duyacaksınız. Bulunduğunuz makam hizmet makamı kavgayı bırakıp görevinizi yapmayı deneyin.
Sakin ol, hesap günü gelecek Az Kaldı. Sandık ortaya konulduğunda vatandaş herkesin notunu verecektir. Onun için ya göründüğün gibi ol, ya da olduğun gibi görün.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ