Demokrat Zafer

İYİ Parti iktidarına doğru istikralı bir yürüyüşümüz var ve çok az kaldı

Prof. Dr. Bilge Yılmaz ve Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu krize çözüm önerilerini anlattı:

İYİ Parti’den Bursa’da
Ekonomi Zirvesi

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı İş İnsanları Komisyonu’nun organize ettiği “Ekonomik Krize İYİ ÇÖZÜM Önerileri” konulu panel, iş dünyası temsilcilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Panel konuşmacıları İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Bilge YILMAZ ve Meclis Grup Başkanı, Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, ülke ekonomisinin bugünü ve yarını ile ilgili bir perspektif sundu.
Akademik kariyeri dikkat çekici başarılarla dolu ekonomi alanında yetkin bir isim olarak tanınan Prof. Dr. Bilge Yılmaz, “Türkiye kısa bir lale devri yaşadı ama maalesef bu çoktan bitti” dedi. Yaşanılan krizin daha da derinleşeceğini, yapılan bariz yönetim hatalarıyla yangına körükle gidildiğini vurgulayan Yılmaz, İYİ Parti iktidarı sonrası için nitelikli bir ekip çalışmasıyla önemli bir hazırlık yaptıklarını, var olan mevcut çözüm planlarını da, büyüyen kriz şartlarına göre güncellediklerini belirtti.
Prof. Bilge Yılmaz, “Merkez Bankamızı önemsizleştirdiklerini söyleyen Bakan Nebati Bey aslında ilk stratejik hatasını yapmış oldu. Önemsizleştirilen kuruma güven duyulmaz, güven duyulmayan kurumun belini doğrultması attık olanaksız hale gelir. Çünkü onunla birlikte her şey değersizleşir. Nitekim hızlı bir değersizleşme ilk olarak Türk Lirasında olmuştur, halen de değersizleşmeye devam etmektedir. Ancak bütün sorunların üstesinden gelecek plan ve programımızla hazırız” şeklinde konuştu.
Kapanış konuşmasını yapan Meclis Grup Başkanımız Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu da, AK Parti sonrasına çok yoğun çalıştıklarını ve Türkiye’yi yönetecek kadrolarla sorunları çözeceklerini vurguladı.
Prof. Tatlıoğlu, “Ülkemizi doğudan batıya güneyden kuzeye adım adım geziyoruz. Vatandaşlarımızla bire bir temas halindeyiz. Sorunları biliyoruz ve hissediyoruz. İYİ Parti iktidarına doğru istikralı bir yürüyüşümüz var ve çok az kaldı” ifadesini kullandı.
İl Başkanı Selçuk Türkoğlu da, “Öncelikle Kıymetli Hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Tabii ki davetimize icabet edip geldiğiniz için de Kıymetli İş insanlarımıza çok teşekkür ediyorum.
İl Başkanlığımız adına ise şunları söylemek isterim ki, Bursa’da ve ülkemizde içinde bulunduğumuz durumu milletimize anlatmak için sürekli sahada olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ