Demokrat Zafer

Esnafı, Çiftçiyi, Emekliyi, Memuru, İşçiyi Yaşayamaz Noktaya Getirdiniz!

Bursa’nın izlenimleriyle fark yaratan köşe yazarı Çağla Şahin, CHP Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısını gazetemiz için değerlendirdi. Çağla Şahin; ” Selam tüm okuyuculara ,selam olsun hakkı adaleti sadece kendine değil tüm insanlar adına savunan adil yüreklere…
Dün CHP’nin önemli isimlerinden Esnaf ve Sanatkarlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Bursa’ya geldi.
CHP Bursa il başkanlığında yaptığı basın toplantısında;
“Türkiye’nin şu anki en büyük sorunu ekonomi, yoksulluk,işsizlik. Fakat dün insanlar televizyonu izlerken kulaklarına inanamadılar. Ülkemizde şimdiye kadar çok sert siyasi söylemler,rekabetler oldu. Ama bu dönem söylenen sözler hiç bir zaman kullanılmadı. Öncesinde cumhuriyetimizin kurucularına ayyaş sonrasında haddini bil edepsiz kadın, sanatçı müsveddeleri,ananıda al git,cibilliyetsiz,zürriyetsiz,çakal,man kafa dünde sürtük ve çürük…siyaset dili iyice dibe inmiştir ama biz CHP olarak bu dille cevap vermeyeceğiz…Türkiye’nin gerçek meselesi konuşulmasın diye bu sözlerle gündem değiştiriliyor. Üstelik gezi eylemlerine Ak Partili ve MHPli arkadaşlarımızın çocuklarıda katılıp destek verdiler.Her ne kadar Devlet Bahçeli şimdi inkar etsede,ben partililerine onu havale ediyorum. Biz burdan RTÜK’ü göreve çağırıyoruz.
Ekonomiye gelirsek şu an ekonomik kriz değil ekonomik buhran yaşıyoruz.Zama zam geliyor. Aylık enflasyon Avrupa ülkelerinin yıllık enflasyonunu geçmiş durumda.En yüksek enflasyonda dünyada 6. sıradayız. Genç işsizlik %50”dedi.
Ayrıca hukuk celladı diye tabir ettiği Akın Gürlek’in yeni görevine,hukuksuzluklara, yeni sosyal medya yasasınada değinirken,Kılıçdaroğlu’na saldıran saldırganın serbest bırakılmasınıda hukuksuzluk olarak değerlendirdi.
Son olarakta “Bize adayınızı gösterin diyorlar bizim adayımız tabi ki Kemal Kılıçdaroğlu’dur” dedi. Resmi bir açıklama mı diye sorulduğunda ise “şu an gönlümüzden geçendir” diye yanıtladı.
Ağbaba yoğun programı nedeniyle basın toplantısını biraz kısa tutmak zorunda kalsada ülke gündemiyle ilgili nerdeyse tüm konulara değindi.Fakat konuşmasının sonunda her ne kadar adayımız Kılıçdaroğlu desede “Kılıçdaroğlunun seçim takvimi belli olduğunda açıklayacağız” sözleride düşünüldüğünde bu bir taktik mi, yoksa gerçek mi? bilemiyoruz.Hele ki siyasette 24 saatin bile ne kadar önemli olduğunu düşünürsek…
Ve son söz olarak;hakkın hiç edildiği durumlar can yakar,ruhu kirletir fakat emeği gönül rızasıyla iyi insanlara hediye etmek huzur ve mutluluk verir…ve ben çok mutluyum…”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ