Demokrat Zafer

Dijital dönüşümde öğretmenlerin ihtiyaç duyacağı her şey tek bir platformda!

Eğitim ve öğretim sürecinde, öğrencileri doğru kaynaklara yönlendirmek, ek çalışma materyalleri ile onları desteklemek öğretmenlerin temel sorumluluklarındandır. Öte yandan, doğru kaynağa ve kitaba ulaşmak, hele ki yoğun çalışma temposu içerisindeyken her zaman mümkün olamıyor. Tam da bu noktada, Tudem Yayın Grubu öğretmenlerin öğretmenler bu ihtiyacına yönelik bir karar rehberi tasarladı: tudemogretmen.com
Tudem, dijital dönüşümde öğretmenlerin yanında!
1984 yılından bu yana eğitimde modern yaklaşıma öncülük eden Tudem, öğretmenlerin çalışma hayatını kolaylaştırmak için geliştirdiği yeni karar rehberi ile önemli bir boşluğu gidermeyi hedefliyor. Tudem Yayın Grubu Eğitim Koordinatörü Pınar Camal konu hakkında “Karar verme sürecindeki öğretmenlere rehberlik edecek bir platform oluşturma fikri uzun süredir gündemimizdeydi. Öğretmenlerin çalışma temposu çok yoğun. Öğretmenler haliyle, tüm yayınları detaylı incelemek için gerekli zamanı ayıramayabiliyor. tudemogretmen.com, işte tam da bu noktada onlara kılavuzluk etmek için tasarlandı. Bu platform sayesinde öğretmenlerin gereksinim duyacakları tüm yardımcı destek materyallerini tek bir sitede buluşturarak, öğretmenlerin zihinlerindeki soruları giderecek ve onlara rehberlik edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Kültür ve eğitim yayınlarına dair her şey tek bir sitede
tudemogretmen.com
, Tudem’in yardımcı eğitim kaynakları ve okuma kitaplarına yönelik dopdolu ve tamamen ücretsiz bir hizmet sunuyor. Öğretmenler, Tudem’in hâlihazırda satışta olan tüm kitaplarının üçte birlik kısmına erişim sağlayabilirken, kullanıcı dostu web tasarımı ile site içerisinde hızlıca hareket edebiliyor.

Platform öğretmenlere ne gibi faydalar sunuyor?
tudemogretmen.com, öğretmenlere Tudem kalitesine bizzat deneyimleme, zengin ve etkileşimli bir içeriğe erişim, video destekli ek materyaller ile pratik bir kullanıcı ara yüzü ayrıcalığını sunuyor.
Ayrıca öğretmenler bu platform aracılığıyla, eğitim yayınlarında; online akıllı tahta, örnek video çözümler, planlar, kitap tanıtım videoları ve kataloglara ulaşabilirken, kültür yayınlarında ise; kitap tadımlık dosyaları, kitap çalışma yaprakları, kitap rehber sayfaları, kitap etkinlik dokümanları, kitap tanıtım videoları ve güncel kataloglara erişim sağlayabiliyor.

Kullanmak hem kolay hem de ücretsiz
tudemogretmen.com’u, hem sınıf hem de branş bazında öğretmenler ücretsiz kayıt olarak hemen kullanmaya başlayabilirler. Kayıt sırasında belirlenen sınıf ve branş seçimlerine göre ilgili alanlarda sınırsız ve ücretsiz içerik erişim imkânı sağlayabilirler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ