Demokrat Zafer

WORKINDO’DA ÜST DÜZEY ATAMA

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu Workindo, Ürün Yönetimi Müdür Yardımcılığına Pınar Ekmen’i getirdi.

“Bu Sitede İş Var!” mottosuyla inşaat sektöründe çözümler sunan Workindo, istikrarlı bir şekilde büyürken tecrübeli isimleri bünyesine katmaya devam ediyor.

Organizasyon, iş analizi, süreç iyileştirme, üretim yönetimi konularında uzman olan Pınar Ekmen, Workindo’da tüm ürün yönetimi faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Balıkesir Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden 2015 yılında mezun olan Ekmen, çalışma hayatına 2016 yılında Karbel Grup’ta Yalın Üretim Proje Lideri olarak başladı. Ardından 2018 yılında Domino Tekstil’de yine aynı görevi sürdürüp, üretim ve yönetim arasında köprü olarak iletişimi sağladı. Pınar Ekmen, 2019 yılında kariyerine Arge Bilişim’de Verimlilik ve Kalite Danışmanı olarak devam etti.

Müşteri ihtiyaçlarını anlama ve bu doğrultuda yazılım ekibini yönlendirme konularında deneyimli olan Ekmen, evli ve bir çocuk annesi olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ