Demokrat Zafer

EN LEZZETLİ URFA KEBABI, URFA’LI DEDECAN’DA YENİR

Urfa kebabının en lezzetlisini yerinde yemek isteyen kebap severlerin ilk adresi Dedecan şubeleri… 32 senedir Urfa’da hizmet veren Dedecan; İstanbul, Ankara ve Kayseri şubelerinde de yöresinden gelen ürünleri ile aynı lezzeti devam ettiriyor.

Coğrafi işaretli ürünlerin kullanıldığı Dedecan’ın lezzet sırlarından biri de;  her şubede mutfak ekibinin Urfa’lı ustalardan oluşması. Özel olarak yetiştirilen Urfa’lı ustalar tarafından hazırlanan Urfa, Adana, Ciğer, Dalak, Yürek kebapları ve eşlikçileri tüm şubelerde aynı lezzette sunuluyor.

Kebapların yanında servis edilen şehriyeli ve nohutlu bulgur pilavı da yağından nohutuna kadar yörenin tüm özelliklerini taşıyarak hazırlanıyor.

Masaya yerleştirilen tüm eşlikçiler önce gözleri sonra damakları şenlendiriyor. Kebap öncesi tercih edeceğiniz içli köftenin adeta içinden taşan malzemesi nefesleri keserken, odun fırınından çıkan lahmacunun çıtırlığı ve lezzeti de lahmacun severlerin vazgeçemediği alışkanlık halini alıyor.

Güneydoğu mutfağı sevenler ve kebaptan vazgeçemeyenlerin ilk adresi olmaya devam eden Dedecan; geleneksel lezzetleri korumak ve yaşatmak adına yeni şubeleri ile Şanlıurfa yemek kültürünü ve sofra zenginliğini daha geniş kitlelere ulaştırmak için büyük bir heyecan ve disiplinle çalışmaya devam ediyor

Şanlıurfa Merkez, İstanbul Ataşehir,  Ankara Çukurambar ve Kayseri Talas’da hizmet veren Dedecan şubelerinde kebap ve odun fırını lezzetlerini bulabilirsiniz.

32 sene önce Şanlıurfa’da tarihi bir binada başlayan Güneydoğu yemek kültürü serüveni; Ankara, Kayseri ve İstanbul’da aynı özen ve heyecanla devam ediyor. Tüm mutfak ekibinin Urfa’lı şeflerden oluştuğu, kullanılan ürünlerin yörenin en iyi yetiştiricilerinden özel olarak seçildiği Dedecan; aslını korumaya devam eden ender işletmelerden.

www.dedecan.com

Şanlıurfa Merkez              : 0414 315 25 25

İstanbul Ataşehir              : 0216 385 63 63

Ankara Çukurambar        : 0312 222 63 06

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ