Demokrat Zafer

TURKCELL VADİ HAZİRAN AYINDA YİNE DOPDOLU

Üç yıldır Türkiye’nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı, Türkiye’nin en yeni, en genç etkinlik mekanı TURKCELL VADİ’de konserler Haziran ayında da son hızıyla devam ediyor. 

Atlantis Yapım, SM Production ve Vadistanbul iş birliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi, şehrin en iyi etkinliklerini müzikseverlere, sanatseverlere sunmaya devam ediyor

Turkcell Vadi’de , bahar ayı Duman konseriyle başlamıştı, Ardından; Yüzyüzeyken Konuşuruz , maNga, Cem Adrian, Fatma Turgut ile seyircilere unutulmaz geceler yaşatmıştı. Turkcell Vadi’nin Haziran yıldızları ise Perdenin Ardındakiler, Melike Şahin , Emir Can İğrek ve yoğun istek üzerine bir kez daha Duman.

Bu haftanın yıldızları ise;

Perdenin Ardındakiler 3 Haziran

Doruk Ereşter ve Direnç Kaçmaz’dan oluşan Perdenin Ardındakiler ikilinin 2017 yılında tanışıp birlikte bir şarkı yapmaya karar vermesiyle kuruldu.

Doruk Ereşter, 1999’da Muğla’da doğdu. 10 yaşında davul çalmaya başladı ve kısa bir süre sonra da gitar çalmayı öğrendi. Aynı dönemde çocuk korosunda şarkı söyledi. 11 yaşında ilk şarkısını yazdı.

Direnç Kaçmaz, 2000’de Adana’da doğdu. Müzikle 3-4 yaşlarındayken gittiği anaokulundaki üçgen ve ksilofon aracılığıyla tanıştı. 8 yaşındayken gitar, 12 yaşındayken klavye çalmayı öğrendi. 14-15 yaşlarında ise müziğin dijital mecralarda üretilebildiğini keşfederek, prodüksiyon üzerine çalışmalarına devam etti.

Ankara’yla Bozuşuruz , Beni kendinden kurtar , Yağmurlar, Uzaklara Savrulalım ve birçok hit şarkıyla kitlelere ulaşmış grup 3 Haziran’daki konsere tüm sevenlerini davet ediyor.

Melike Şahin 4 Haziran

Solo kariyerinin başlangıcından beri güçlü sesi ve yalın ama vurucu sözleriyle dikkat çeken sanatçı; geçtiğimiz üç yılda Deli Kan, Sevmek Suçsa Suçluyum ve Tutuşmuş Beraber gibi hitleriyle milyonlarca dinlenmeye ulaştı. Şubat 2021’te yayımladığı, 10 şarkılık ilk solo albümü ‘Merhem’de başarılı müzisyenlerle çalıştı. Bizi esrarengiz durakları olan bir yolculuğa davet eden, içinde hem 70’lerden, hem özlediğimiz 90’lar ruhundan izler taşıyan albümdeki tüm şarkıların sözlerinde Melike Şahin’in imzası var. Dünyanın önde gelen dijital müzik platformlarından Spotify’ın hazırladığı Equal programına dahil edilen Melike Şahin, Roskilde Festivali, devam eden Türkiye turnesi ve akabinde gerçekleşecek olan Avrupa turnesi ile dur durak bilmeden hayranlarına muhteşem müzik ziyafeti sunmaya devam ediyor. 4 Haziran Turkcell Vadi’de konukları çok güzel bir gece bekliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ