Demokrat Zafer

Biletinal’dan Top Gun’ın devam filmi “Top Gun: Maverick”i bekleyenlere özel gösterim

Biletinal’dan, 36 yıllık bekleyişe erken kavuşma… Biletinilal, Tom Cruise’u 23 yaşında ünlü yapan Top Gun’ın devam filmi “Top Gun: Maverick”i merakla bekleyenler için,  25 Mayıs 2022’de Torun Center’da özel bir gösterim düzenledi. Biletinal takipçileri için düzenlenen özel gösterim, izleyicileri adeta zaman makinesinden geçirdi.

Türkiye’nin teknoloji odaklı; kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial, sinemaseverler için düzenlediği özel gösterimlere bir yenisini daha ekledi. 300’den fazla sinema, 2000’den fazla salon ve 220.000’den fazla koltuk kapasitesiyle  sinema sektörünün lider biletleme platformu Biletinial, bu defa 1986 yılında vizyona girdiğinde çok ses getiren Top Gun’ın 36 yıl sonra gelen devam filmi “Top Gun: Maverick’”in takipçilerini, vizyon tarihinden önce özel gösterimde bir araya getirdi. Biletinial’ın 25 Mayıs’ta Torun Center’da gerçekleştireceği özel gösterimde, izleyicileri sürpriz hediyeler de bekliyordu.

Dünyaya pilot mont ve gözlüğünü sevdiren film, Tom Cruise’u 23 yaşında ünlü yaparken, 1986 yılının gişe hasılatı en yüksek film unvanını da kazanmıştı.

Tom Cruise ve  Kelly McGillis’in boş rollerini paylaştıkları Top Gun’ın devam halkası olan Top Gun: Maverick’in başrolünde yine, bugün artık 56 yaşında olan Tom Cruise yer alıyor. Tom Cruise, ilk filmde olduğu gibi Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete Mitchell olarak hayranlarının karşısına çıkıyor. Filmin yönetmenliğini ise Joseph Kosinski üstleniyor.

Top Gun Maverick’ten öne çıkanlar

Film usta pilot Maverick’in eğitmen olarak hava kuvvetlerine geri dönüşü sonrası gelişen olayları anlatıyor. Donanmanın en iyi pilotlarından biri olan Pete “Maverick” Mitchell, verdiği otuz yıllık hizmetten sonra ait olduğu yerde, cesur bir test pilotu olarak sınırları zorlar ve kendisini yere bağlayacak olan terfiden kaçar. Kendisini Top Gun mezunlarından oluşan bir müfrezeyi o güne kadar hiçbir pilotun görmediği özel bir görev için eğitirken bulur. Belirsiz bir gelecekle ve geçmişinden gelen anılarla karşı karşıya kalan Maverick, en büyük korkularıyla yüzleşmek ve büyük bir fedakarlık yapmasını gerektiren bir göreve gitmek zorunda kalır.

Biletinial Hakkında biletinial.com 2011 yılından bu yana biletleme sektöründe hizmet veren bir teknoloji markasıdır. Faaliyete geçtiği tarihten itibaren yeniklikçi uygulamaları devreye alan Biletinial, teknolojik gelişmeler ışığında müşterilerini yeni etkinliklerle buluşturmakta ve eşsiz deneyimler sunmaktadır. Sürekli büyüyen ve gelişen altyapısı ile sinema, tiyatro, konser, spor ve birçok farklı özel etkinlik alanında yüzlerce etkinliğe zahmetsizce erişim olanağı veren Biletinia.com, Türkiye genelinde 75 ilde ve KKTC’de faaliyet göstermektedir. Halen 300’den fazla sinema, 2000’den fazla salon ve 220.000’den fazla koltuk kapasitesiyle  hizmet sunan Biletinial’ın iş ortakları arasında  T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı birimler (Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü konserleri, Türkiye Voleybol Federasyonu) Türkiye’nin önde gelen sinema grupları, özel tiyatrolar, şehir tiyatroları, spor kulüpleri, performans sahneleri, tema parklar ve eğlence parklarının yanı sıra eğitim, seminer gibi organizasyon gerçekleştiren kurumlar da yer almaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ