Demokrat Zafer

TEKSAN ABD PAZARINDAN ALDIĞI PAYI ARTIRMAYA ODAKLANDI

Teksan UL Sertifikalı ürünleri ile Powergen Fuarı’nda yoğun ilgi gördü

Enerji sektörünün devleri Powergen International 2022’de buluştu. Kesintisiz enerji sektörünün öncü firması Teksan da pandemi nedeni ile son iki yıldır katılamadığı sektörün en önemli organizasyonlarından Powergen Fuarı’nda UL sertifikalı ürünleri ile yerini aldı. ABD ofisi Teksan USA LLC ile faaliyetlerini sürdüren şirket, ürün gamına yeni kattığı çözümlerle Powergen’de şov yaptı.

22-25 Mayıs 2022 tarihleri arsında ABD’nin Dallas şehrinde düzenlenen Powergen Fuarı, enerji sektörünün tüm paydaşlarını aynı çatı altında toplayarak sektörün nabzını 2022 yılında da tutmaya devam etti. Dünyanın dört bir yanından katılımcıların ürünlerini tanıttığı fuar, sektördeki yeni gelişmeleri ortaya koyarken enerjinin geleceğine ışık tutan etkinlikleriyle de ses getirdi.

Amerika pazarından aldığı payı artırmayı hedefleyen Teksan, bu amaçla 2020 yılının sonunda ikinci yurtdışı ofisi Teksan USA LLC’yi Chicago’da açmıştı. Bölgedeki faaliyetlerine tüm hızıyla devam eden Teksan, büyük potansiyel taşıyan Amerika pazarındaki payını artırmaya odaklandı. Dünya enerji sektörünün bölgedeki en büyük buluşması olan Powergen Fuarı’nda yerini alan şirket, yenilikçi ürünleriyle ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Fuarda, dizel jeneratörlerin yanı sıra bu yıl lansmanı yapılan ve büyük beğeni toplayan kiralık-mobil jeneratör ürün ailesi ile aydınlatma kulelerini de sergiledi.

Teksan, ABD’de zorunlu olan ve bu pazara sunulan ürünlerin Amerikan standartlarına uygunlukları ile güvenilirliklerini tescilleyen UL sertifikasını 2018 yılında almıştı. Dünyanın en köklü ürün sertifikasyon kurumlarından biri olan UL (Underwriters Laboratories) tarafından yapılan tüm kalite ve güvenlik testlerini ve titiz dokümantasyon inceleme sürecini başarıyla geçerek UL sertifikası sahibi olan Teksan, bölgedeki ofisi ve uzman ekibi ile hızlı çözümler sunabildiği ABD pazarında büyümeye devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ