Demokrat Zafer

Mümkün Dergi “Aşk Özel” Sayısıyla Yayında

Her şey mümkün mottosuyla yola çıkmıştık, şimdi de aşk mümkün diyoruz. Alanında uzman kişiler, birbirinden değerli yazarlar ve aşk dolu röportajlar Mümkün Dergi’nin ikinci sayısında sizleri bekliyor. Aşkla bir sayı yaptık, aşkı inceledik, aşkı anlamaya çalıştık. Aşkın bütün evrelerine sahip çıkıp, aşkla yazdık. Mümkün Dergi’nin ikinci sayısı “Aşk Özel” Dergilik’te, ücretsiz indirip okuyabilirsiniz. Bizce aşk mümkün. Peki ya sizce?

Dünya üzerinde yaşam sürdükçe ilişkiler her daim gündemimiz olmaya devam edecek, aşk da öyle. İkinci sayımızda aşkı ünlü yazarlara sorduk, Başar Başaran ve Nedim Gürsel’le aşkı, âşık olmayı, erkekliği konuştuk. Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak görenleri imrendiren aşklarının arkasındaki emeği, özveriyi, hoşgörüyü anlattı. Aşkın psikolojik boyutunu da inceledik, spiritüel boyutunu da. Aşkın iksirlerini de yazdık, en çok okunan aşk romanlarını da. Kısaca aşka dair ne bilmek ne duymak ne okuma isterseniz hepsi Mümkün Dergi “Aşk Özel”de.

Aşkın çakralarımızdaki karşılığını Yeşim Atik yazdı, baş tacı aşk acısı mekanlarını Belgin Yavuzlar Sayer. Özge Üreyen aşkın kuantumunu inceledi, aşkın arketipini Işıl Gence. Kevser Aycan Aşkım Saroğlu birbirinden güzel röportajlarıyla aşkla ilgili sorulmadık detay bırakmadı. Gözde Yaldızcıyan Afrodit’in görünenin ardındaki gerçeğini anlattı. Venüs erotizmini de Mars pornografisini de masaya yatırdık! Yaprak Çetinkaya, aşkı çatışmadan çıkarıp gerçek makamında ağırlamanın yollarını Pınar Gogulan’a, konu aşk olunca biyolojinin ve aile ağacımızın neler söyleyebileceğini Dr. Gilbert Renaud’ya sordu. Serda Kranda Kapucuoğlu, Can Aydoğmuş’la ruh eşlerini konuştu.  Defne Suman aşkı yazdığı köşesinde biz aşkı Sezen Aksu’dan öğrendik dedi. Meltem Reyhan, tasavvuftaki aşk makamını yazdı, Dilara Duman ayrılık sonrasını. Eftalya Köseoğlu Kış Uykusu filmiyle başlayıp Lacan’la bitirdi yazısını; aşk değil arzu vardır diyerek noktayı koydu. Güray Gürsel nam-ı diğer Burus Vilis sosyal medya döneminde aşkı anlattı. Ufuk Tarhan aşkın geleceğine dair bir projeksiyon tuttu. Kısacası aşkın her hali bu sayıda. Mümkün Dergi “Aşk Özel” Dergilik’te arşiv niteliğinde bir sayıyla okuyucusunu bekliyor.

Düşlerin gerçeğe döndüğü dijital bir platform

Gazeteci Yaprak Çetinkaya ve yazar koçu ve editör Serda Kranda Kapucuoğlu’nun beraber düşleyip projelendirdikleri Mümkün geçtiğimiz yıl www.mümkündergi.com adresinde yayın hayatına başladı. Mümkün Dergi şimdi de dijital dergi platformlarında ve Dergilik uygulamasında. Mümkün’ü hemen şimdi iOS ve android cihazlar için hazırlanan Dergilik uygulamasından ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ