Demokrat Zafer

BAŞARIM SENSİN DERNEĞİ’NDEN YAZA MERHABA YEMEĞİ

  • Başarım Sensin Derneği, gönül çatısı altındaki üniversite öğrencilerinin eğitim burslarına katkı sağlamak amacıyla Korto İstanbul Restaurant’ta bir Yaza Merhaba yemeği düzenledi.  
  • Dünyaca ünlü Estetik Cerrahı Prof. Dr. Reha Yavuzer ve Beauty Omelette mağazalarının kurucusu Nur Bilen Yavuzer’in “Ufak Dokunuşlarla Güzellik Sırları ve Gençleştirme Yöntemleri” konusunda bilgi verdiği etkinliğe, Başarım Sensin Derneği Başkanı Şule Argüder ev sahipliği yaptı.
  • Etkinliğe ayrıca Başarım Sensin Derneği Başkan Yardımcısı Figen Kıral, Genel Sekreter Özge Sander, Yönetim Kurulu Üyeleri Elif İnci Aras ve Ferah Memişoğlu, dernek üyeleri Sengül Haşhaş, Mine Aksu, Işıl Güvensoy Barlık, Sema Turhan, Nurgün Kemalbay, Ebru Zeynep Altay ve Seda Vardar; misafirler Ayşe Burcu Kaya, Tülay Karadeniz Ayşe Brav, İpek Toplusoy, Begüm Gazioğlu Ballı, Duygu Çarmıklı, Öznur Yakın, Müge Sırmabıyık, Zeynep Aydınlar Eröğüt ve Saniye Elmas gibi iş, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Başarım Sensin Derneği, gönül çatısı altındaki üniversite öğrencilerinin eğitim burslarına katkı sağlamak amacıyla Korto İstanbul Restaurant’ta bir Yaza Merhaba yemeği düzenledi. Dünyaca ünlü Estetik Cerrahı Prof. Dr. Reha Yavuzer ve Beauty Omelette mağazalarının kurucusu Nur Bilen Yavuzer’in “Ufak Dokunuşlarla Güzellik Sırları ve Gençleştirme Yöntemleri” konusunda bilgi verdiği etkinliğe, Başarım Sensin Derneği Başkanı Şule Argüder, Başkan Yardımcısı Figen Kıral, Genel Sekreter Özge Sander, Yönetim Kurulu Üyeleri Elif İnci Aras ve Ferah Memişoğlu, dernek üyeleri Sengül Haşhaş, Mine Aksu, Işıl Güvensoy Barlık, Sema Turhan, Nurgün Kemalbay, Ebru Zeynep Altay ve Seda Vardar; misafirler Ayşe Burcu Kaya, Tülay Karadeniz Ayşe Brav, İpek Toplusoy, Begüm Gazioğlu Ballı, Duygu Çarmıklı, Öznur Yakın, Müge Sırmabıyık, Zeynep Aydınlar Eröğüt ve Saniye Elmas gibi iş, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Başarım Sensin Derneği Başkanı Şule Argüder ve davetlilerin sorularını yanıtlayan Nur Bilen Yavuzer ve Prof. Dr. Reha Yavuzer, güzellik sırları ve estetik trendleri hakkındaki fikirlerini paylaştı. Şule Argüder etkinlik sonunda, Nur Bilen Yavuzer ve Prof. Dr. Reha Yavuzer’e birer teşekkür plaketi takdim etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ