Demokrat Zafer

TÜRK FUTBOLUNUN EN BÜYÜK PROBLEMİ HAKEMLERİN FEDERASYONA BAĞLI OLMASIDIR!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Serkan Genç; Türk Futbolu’nun kurtuluşuna ilişkin yaptığı açıklamada; “Türkiye, konuşması gerekenleri konuşmuyor. Yapması gerekenleri yapmıyor. Hakemlerin tam tarafsız olması için tam bağımsız bir hakem kurulu olması gerekmektedir! Bu durum federasyonun tamamen dışında tutulmalıdır! Kendi bütçesi, idari mekanizası ve en önemlisi ayrı bir seçimle kulüpler tarafından seçilen bir kurum olmalıdır.”
VAR SİSTEMİNİ BİLE UYGULAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUZ!
“VAR uygulamasına geçildiğinden beri 5 büyük lig ve Türkiye göz önüne alındığında “Topun oyunda kalma süresi 54:32 dakika” ile en düşük orana sahibiz. Evet bu durumu tamamen hakemlere yıkmak doğru olmaz ancak hakemlerin kendi iradelerini ortaya koyamamaları, üzerlerinde oluşan baskı yüzünden “aman başıma bir şey gelmesin” düşüncesinden dolayı oyunu çokça durdurmakta ve seyir zevkine, oyuncuların maçtan kopmalarına varan durumlara dahi sebebiyet vermesi bile VAR’ı doğru uygulayamadığımızı gözler önüne sergilemektedir!”
BİR AN ÖNCE HAKEMLERİMİZİ RAHATLATMALIYIZ!
“Türk futbolunun daha fazla gerilememesi adına, bu geriye doğru gidişi bir an önce durdurup ülkemizin hak ettiği yerde, en üst seviyelere tekrar çıkabilmesi adına hakem-federasyon ilişiğini kangren olan yeri kesip en hızlı şekilde çözüme ulaştırmak adına uygulanmalıdır!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ