Demokrat Zafer

DERSİMLİLER PİKNİKTE BULUŞTU

Gemlik Dersimliler Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneğinin organize ettiği geleneksel dayanışma pikniği yoğun ilgi gördü. Yeniköy Piknik alanında gerçekleşen piknikte bin kişiye yakın davetli doyasıya eğlenme ve sohbet etme imkânı buldu.

HABER CEMAL KIRGIZ

CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, CHP’li Belediye Meclisi üyelerinin de yer aldığı piknik halaylar, türküler, özel çekilişlerle renklendi. Kahvaltı ve öğlen yemeği de verilen pikniğe ayrıca, HDP Bursa İl ve Gemlik İlçe Yöneticileri, Ticaret Borsası Yöneticileri, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki, Disk Emekli Sen Bursa Şube Başkanı Sacit Çam, EMEP İl ve İlçe Yöneticileri de katıldı. Sivil Toplum örgütleri tarafından da desteklenen dayanışma pikniğinde Dersimliler ve davetliler güzel bir gün geçirdiler.

Piknikte açılış konuşması yapan Dernek Başkanı Musa Aslantaş, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik zorlu şartlara dikkat çekerek, buna rağmen dayanışma örneği gösteren davetlilere teşekkür etti. Soner Öncü ve Munzur Polatlı’nın türküleriyle renklenen piknik etkinliğinde davetliler davul ve zurnayla halay çekerek güzel bir gün geçirdiler. Dersimliler Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği’nin sosyal projelerin yanı sıra dayanışma, birlik ve beraberliğe yönelik organizasyonlarının davam edeceği vurgulandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ