Demokrat Zafer

Üstümüzdeki Tehdit Sonlanmadı!

Kurucu Genel Başkanının Mehmet Metiner Olduğu Demokrasi ve Birlik Derneği Davetlilerine Seslendi.

Metiner bir tv kanalında kurduğu yeni derneğin tanıtımı için bir program yapacağını duyurdu. Metiner,  3 haziranda bu tanıtım programı ile birlikte yola çıkacaklarını söyledi. Metiner sözlerine şöyle devam etti:

Ortak vatanda Kürt Türk kardeşliğini pekiştirecek, dolayısıyla tek bayrak tek millet ekseninde ama farklılıklarımızla birlikte Türkiye olduğumuzu hatırlatacak her türlü şiddete, teröre karşı çıkacak bir yeni duruşu sergileyecek Türk kardeşlerimizle beraber ama hedef kitlesi Kürtler olan. Artık Kürtler adına birilerinin sadece terörden şiddetten beslenen çevrelerin sözcülük yapmasından son derece rahatsız bu ülkenin Kürtleri olarak rahatsız. O yüzden böyle bir Derneği Türk Kürt arkadaşlarımızla beraber kurduk ama hedef kitlemiz Kürtler. Türkiye’de bir Kürt sorunu çözüldü ama hala Kürtlerimiz terör şiddet döneminden inkar asimilasyon döneminden kalma bir takım sorunları var, talepleri var, inşallah onları da çözerek ortak Vatan’da hep birlikte daha özgür daha müreffeh bir şekilde yaşamasını sağlayacak bir çabaya bizim de katkımız olsun istiyoruz. Sizler de davetlisiniz 3 Haziran Cuma günü inşallah Bismillah diyeceğiz.

Demokrasi ve Birlik Derneği Hakkında

Bir grup arkadaşımızla genel merkezi İstanbul’da olan DEMOKRASİ VE BİRLİK DERNEĞİ’ni (DEMBİR-DER) kurduk. Kurucu arkadaşlarımız: Mehmet Metiner, Cemal Kaya (Ağrı Eski Milletvekili-İşadamı), Fatma Salman (Ağrı Eski Milletvekili), Kutbettin Ömeroğlu (İşadamı), Ebubekir Elmalı (Avukat), Tülay Demir Oktay (Yazar), Mehmet Karataş (TV Muhabir), Engin Akel ( Eczacı), İrfan Karataş (İşadamı)

Dernek olarak amacımız ismimizde saklıdır.

Türkiye Kürtleri olarak iki şey talep ediyoruz: 1- Koşulsuz ve katıksız bir demokrasi, hür ve eşit yurttaşları olan demokratik bir cumhuriyet. 2- Ortak vatanımızda tek devlet, tek bayrak ve tek millet anlayışıyla eşitliği ve kardeşliği önceleyen birlikte yaşam

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ