Demokrat Zafer

Osman Şenkul Scala Yayıncılık’a katıldı

Usta Gazeteci, Yazar ve Çevirmen Osman Şenkul, yönetim, finans, yatırım ve uluslararası piyasalara ilişkin kitaplarıyla tanınan Scala Yayıncılık’ın kadrosuna katıldı.

1992 yılında Canan ve Hakan Feyyat tarafından kurulan ve 30. yılını kutlayan Scala Yayıncılık, kadrosuna deneyimli Gazeteci, Yazar ve Çevirmen Osman Şenkul’u kattı. Osman Şenkul, yönetim, finans, yatırım ve uluslararası piyasalara ilişkin kitaplarıyla tanınan Scala Yayıncılık’ta editör olarak görev yapacak.

Gazetecilik yaşamına Dünya Gazetesi’nde başlayan ve sonrasında Milliyet ve Cumhuriyet gazetelerinde çalışan Şenkul, Reuters Haber Ajansı’nda Haber Müdürü ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olarak görev aldı. Şenkul, Referans Gazetesi, Radikal Gazetesi’nin ardından, Doğan Haber Ajansı’nda Ekonomi ve Dış Haberler Müdürü görevini üstlendi. Şenkul’un gazetecilik kariyerinin yanı sıra Güncel Yayıncılık’tan Ölümün Efendileri – İlk Hesaplaşma, Scala Yayıncılık’tan sırasıyla Dava, Parahistoria, Ajans Haberciliği ve Parahistoria Faiz adlı kitapları yayımlandı. Şenkul’un Ajans Haberciliği adlı kitabı ayrıca, Hermes – News And News Agency Journalism adıyla İngilizce olarak da okuyucularla buluştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ