Demokrat Zafer

KADEBOSTANY VE SENA ŞENER İSTANBUL’DA BULUŞTU!

Ülkemizde de çok sevilen KADEBOSTANY, yepyeni teklisi ‘Two Lovebirds in a Cage’de son dönemin en önemli kadın yorumcularından Sena Şener ile güçlerini birleştirdi. Her biri dünya çapında ses getiren şarkılara imza atan ve muhteşem kadın vokalistlerle çalışan Kadebostany bu kez, daha ilk çalışmalarıyla uluslararası alanda ses getiren, yeni projeleriyle de her daim gündemde kalan Sena Şener’le müthiş bir ortaklığa imza attı. Kadebostany projesinin arkasındaki isim Guillaume de Kadebostany şarkının tanıtımı için 2 gün boyunca İstanbul’daydı.

Yaptığı her röportajda ülkemizi ne kadar çok sevdiğini anlatan Kadebostany, ‘Two Lovebirds in a Cage’ şarkısında birlikte çalıştığı Sena Şener ile kaldığı Divan Otel’de biraraya geldi ve basının sorularını cevapladı. Kadebostany, daha önce bir festivalde dinleyip sesine hayran kaldığı sanatçı ile birlikte çalışmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.


Sena Şener’in ender ve güçlü sesi, türleri başarıyla harmanlayan yapımcı/besteci Guillaume de Kadebostany soundunun birleştiği şarkının dünya çapında hit olması bekleniyor. İkili bu müzikal ortaklığı çok yakında bir konser ile de sahneye taşımaya hazırlanıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ