Demokrat Zafer

BUSEV ‘Yaşam Evi’ yaşatacak

Osmangazi Belediyesi’nin katkıları ile hayata geçirilen Bursa Spastik Engelliler Rehabilitasyon Vakfı Busev Yaşam Evi’nin temel atma töreni gerçekleşti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bu tarz hizmetlerle yardımlarını esirgemeyen vakıflara hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

BUSEV 'Yaşam Evi' yaşatacak

RAMAZAN ACAR – ERCAN ÇALIŞIR  bursadabugun.com

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar‘ın katılımıyla gerçekleşen temel atma törenine vakıf Bursa Spastik Engelliler Vakfı’nın ‘Yaşam Evi‘ olacak binada spastik engellilere rehabilitasyon desteği, spor etkinlikleri ve kültür-sanat etkinliklerinin yapılacağı binanın temel atma töreni gerçekleşti.

BUSEV Başkan Yardımcısı Birsen Aksoy’un konuşmasından satır başları;

İnşaatımıza katkı sağlayan tüm bağışçılara teşekkür ediyorum. Türkiye’de bu kadar yaygın bir engel olan spastik engelliler grubu için onlara uygun binalar ne yazık ki çok eksik. Rehabilitasyon ve Eğitim hizmeti vereceğimiz, eğitim, spor, kültür sanat gibi hizmetleri vereceğimiz binamızda çocuklarımıza destek olacağız.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın konuşmasından satır başları;

Bu tür sosyal hizmetlerle ilgili çok fazla çalışmalarımız var. Bu tür vakıflar ile devletimizin yetişemediği hizmetlere destek oluyorlar. Burada güzel bir örnek var. Vakfı kuranlar ortak bir amaçla sorunlara çözüm olmaya çalışıyorlar. Bugün temel atma törenini yaptığımız binada da teknolojik ürünlerle hizmet verilecek. Biz de bu dönem de BAREM ve OBAM merkezlerini hayata geçirdik. Bizlerin de hedefi BAREM merkezini vakıf statüsüyle sürdürmek. Tıpkı Darülaceze gibi bir vakıf kurup bu hizmetlerimizi sürdürülebilir hale getirmek istiyoruz. Sizler bizimleyseniz bizim yaptığımız eserler daha kıymetli olur. Ben bu projeye katkı sunanlara çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ