Demokrat Zafer

GÖKHAN TÜRKMEN BERLİN’DE SEVENLERİ İLE BULUŞTU

Gökhan Türkmen yeni şarkısı “Mahşer” ile müzikseverleri derinden sarstı. Duygu yüklü ve bir o kadar da kederi baharla harmanlayan şarkı,  tüm dijital listelerin zirvesine yerleşti.

Sözleri bestekar, müzisyen ve oyuncu Mert Carim’e ve müziği Gökhan Türkmen’e ait parça Mahşer, tüm dijital müzik listelerinde son dönemde en çok dinlenen şarkı oldu.

2022 yılı boyunca konserlerine hız kesmeden devam eden Türkmen, geçtiğimiz gün Almanya’nın Berlin şehrinde sahne aldı.  Kesselhaus in der Kulturbrauerei’de sahne alan Türkmen’i izlemeye gelen ve mekanı tıklım tıklım dolduran sevenleri sanatçının tüm şarkılarına koro halinde eşlik ettiler. Son hit Mahşer’le açılışı yapan Tükrmen ‘Heyecan’,‘Falan Filan’, ‘Sen İstanbul’sun’, ‘Çatı Katı’, ‘Lafügüzaf’, ‘Aşk Lazım’, ‘Taş’ gibi en sevilen şarkılarını da söyleyerek gene hafızalarda iz bırakan bir performansa imza attı.

Bugüne kadar pek çok hit şarkı ve albüm yayımlayan Türkmen, son dönemde peşi sıra yayımladığı şarkılarla ve albümlerle kendi kuşağına ilham olan işlere imza atmaya devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ