Demokrat Zafer

“Milletin Sesi Mitingi” 21 Mayıs’ta Bursa’da değil İstanbul’da olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü, 21 Mayıs’ta Bursa’da yapılması planlanan ancak bugün verilen kararla İstanbul’a alınan Milletin Sesi Mitingi’ne katılım sağlayarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na destek olacaklarını açıkladı.

CHP Bursa İl Örgütü ve İl Başkanı İsmet Karaca tarafından konuyla igili yapılan açıklama şöyle:

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştireceği “Milletin Sesi” mitinglerinin ikincisinin 21 Mayıs’ta Bursa’da yapılması planlanmış, bu yönde yoğun hazırlıklar yürütülmekteydi. Miting hazırlıkları sürecinde katkı sağlayan ve emek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Bugün ise CHP İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu hakkında 4 yıl 11 aylık cezanın yanı sıra siyasi yasak uygulanmasına karar verildi. Hukuki mesnetten yoksun bu karar hukuki değil siyasidir.

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı üzere Milletin Sesi mitingi, 21 Mayıs tarihinde Bursa’da değil, İstanbul’da yapılacak.

Bursa örgütü olarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu’na destek için o gün İstanbul’da olacağız.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ