Demokrat Zafer

‘La Mia Luce’den İtalya’ya Tatlı Bir Yolculuk’

La Mia Luce, özel reçeteli İtalyan yaz tatlılarını misafirlerinin beğenisine sunuyor. Tiramisu’dan Napolieone’e, Panna Cotta’dan Profiterol’e kadar İtalya’nın en sevilen tatlılarını misafirleriyle buluşturan ödüllü restoran La Mia Luce’nin işletmecisi Kubilay Pekşen ‘’Müşterilerimizi La Mia Luce’den İtalya’ya tatlı bir yolculuk yapmaya davet ediyoruz’’ dedi.

Lezzet tutkunlarının Suadiye’deki adresi, ödüllü İtalyan restoranı La Mia Luce, misafirlerini özgün tatlıları ile buluşmaya davet ediyor. Napoleone’dan Panna Cotta’ya, Tiramisu’dan Mocha Pie’a kadar birçok özel reçeteli İtalyan tatlısını menüsünde bulunduran ödüllü adres La Mia Luce, yaz menüsünde yer alan hafif ve lezzetli, özel tatlıları ile yemek sonrasına ve akşamüstü kaçamaklarına eşlik ediyor.

İtalya’nın Gözdesi: Tiramisu

Hafif tatlılardan vazgeçemeyenler için özel reçete ile hazırlanan Tiramisu, lezzet severleri İtalya’ya götürüyor. La Mia Luce İşletmecisi Kubilay Pekşen ‘’Özellikle yaz ayları için en çok tercih edilen tatlılardan biri Tiramisu’dur. Biz klasik tarifin yanı sıra kedi dili bisküvisini badem likörü ile hazırlıyoruz. Mascarpone peyniri ile hazırladığımız kremamız ile de eşsiz bir kıvam yakalayıp misafirlerimize sunuyoruz.’’ dedi.

Sütlü Tatlı Sevenlere: Panna Cotta

Vanilya çekirdeklerinin tadına tat kattığı, çok az toz şekerle hazırlanan Panna Cotta, hafif tatlı arayanların tercihi. İtalyanca ‘pişmiş krema’ anlamına gelen Panna Cotta’yı frambuaz ve vanilya çubukları ile hazırlanıyor. ‘’Frambuaz sosumuzun içine kattığımız kırmızı şarap ile eşsiz bir lezzet yakaladık’’ diyen Pekşen, sütlü ve hafif bir tatlı arayanların Panna Cotta’dan vazgeçemeyeceğini belirtti.

Milföy’ün La Mia Luce hali: Napoleone

‘Milföy, pasta kreması çilek ve karamel sos ile hazırlanan Napoleone, La Mia Luce’nin spesiyel lezzetlerinden biri. Napoleone’in çilek ile veya müşterilerimizin tercihleri ile farklı meyve, farklı soslar ile de hazırlanabiliyor’’ diye konuşan Kubilay Pekşen, ‘’La Mia Luce Napoleone ile farkını bir kez daha ortaya koyuyor. Yaz aylarının gelmesiyle dondurmalı tatlıları da menülerimize ekleyeceğiz. Müşterilerimizi La Mia Luce’den İtalya’ya tatlı bir yolculuk yapmaya davet ediyoruz’’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ