Demokrat Zafer

Jura’dan yeni nesil servis hizmeti

Çekirdekten fincana kahve deneyimini Enplus güvencesi ile Türkiye’deki kahveseverlerle buluşturan Jura, şimdi de kullanıcıları için yeni nesil bir servis hizmeti başlattı. Üsküdar Validebağ Konakları’nda hizmete açtığı Jura Hospitality Center ile kullanıcılar, cihazlarını servise bırakırken, ister mağazadan alışveriş yapabilecek isterlerse de kafe bölümünde lezzetli kahveler eşliğinde dinlendirici vakit geçirebilecek. Burada ayrıca kahve makinelerinin kullanımı hakkında detaylı bilgi için kahve eğitimleri de düzenlenecek. Jura Hospitality Center ile ürünleri servise götürmek de apayrı bir keyfe, eğlenceli bir hafta sonu aktivitesine dönüşeceği gibi dileyen kullanıcılara ürünleri evden alıp servise götürme hizmeti de sunulacak.

90 yıllık köklü deneyimi ve gelenekselle inovasyonu buluşturan üretim anlayışıyla hem ev tipi hem de ofis veya restoranlarda kullanılabilecek tam otomatik profesyonel kahve makineleri hayata geçiren Jura, çekirdekten fincana kahve lezzetine odaklanan ürünleriyle kahve tutkunlarının hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Ürünlerini Türkiye’de Enplus aracılığıyla kullanıcılarıyla buluşturan marka; şimdi de Jura Hospitality Center adıyla Türkiye’deki ilk yeni nesil servis hizmeti merkezini hayata geçiriyor. Servis, cihaz bakımı, mağaza ve kafe hizmeti verecek çok yönlü merkezin açılışına Jura İsviçre Genel Merkezi’nden Bölge Müdürü Sascha Oliver Hub ile Enplus Yönetim Kurulu Üyesi ve COO’su Murat Hatipoğlu katıldı.

Jura Hospitality Center Validebağ Konakları’nda hizmete açıldı

Kullanıcılarına Validebağ Konakları’nda hizmet verecek olan Jura Hospitality Center, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyabilmek amacıyla son teknolojiler kullanılarak hayata geçirildi. Markanın dünya çapında tanınan kusursuz hizmet anlayışına uygun olarak tasarlanan merkezde servis bakım hizmetinin yanı sıra ultra modern bir mağaza ve eşsiz kahvelerin servis edildiği bir kafe bölümü de olacak. Burada ayrıca kahve makinelerinin kullanımı hakkında detaylı bilgi için kahve eğitimleri de düzenlenecek. Jura Kahve Çözümü Uzmanları, bir makine denemek, satın almak veya yalnızca kendi seçtikleri özel içeceğin tadını çıkarmak isteyen herkese hizmet verecek. Tüm bunların haricinde dileyen kullanıcılar ise servise gidecek ürünlerini evlerinden aldırabilecek.

Kullanıcılarımız sorunlarını burada kolayca çözüme kavuşturabilecek”

Açılış için İsviçre genel merkezinden Türkiye’ye gelen Jura Bölge Müdürü Sascha Oliver Hub, “Dayanıklı, yüksek kaliteli otomatik kahve makinelerimiz ve taze öğütülmüş özel kahvelerimiz ile maksimum lezzet sunuyoruz. Yalnızca ürünlerimizle değil hizmetlerimizle de zamanın ruhuna ve kullanıcılarımızın bizden beklentilerine cevap veriyoruz. Hizmete açtığımız Jura Hospitality Center ile kullanıcılarımıza yeni nesil bir servis hizmeti sunmayı ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyoruz. Buraya gelen kişiler ürünleriyle ile ilgili tüm sorunlarını kolayca çözüme kavuşturabilecek. Dahası müşterilerimizi odağımıza alarak hayata geçirdiğimiz bütüncül servis merkezimizde çok keyifli ve dinlendirici vakit de geçirebilecek.” dedi.

Jura’nın dünya çapında tanınan bütüncül hizmet anlayışı şimdi Türkiye’de!

“Ürünü bakım için servise götürmek artık apayrı bir keyfe dönüşecek”

Açılışta yaptığı konuşmada değişen tüketici beklentilerine ve müşteri memnuniyeti yaratmanın önemine değinen Enplus Yönetim Kurulu Üyesi ve COO’su Murat Hatipoğlu ise “Tüketici eğilimlerinde yaşanan genel değişimler ve dünyamızın da geldiği nokta itibarıyla satın alma trendleri de bir dönüşüm geçiriyor. Sunduğu hizmeti 360 dereceyi kapsayacak şekilde genişleten markalar bu dönemde bir adım öne çıkmayı başarıyor. Özellikle tam otomatik kahve makinesi alanında öne çıkan Jura, kullanıcıları ve iş ortakları için 1931’den bu yana kalite, inovasyonda öncülük, birinci sınıf tasarım ve uygulamada sürdürülebilirlik anlamına geliyor. Uzun yıllara dayanan bir geleneğe sahip olan dünyaca ünlü bir İsviçre şirketinin yüksek kaliteli ürünlerini Enplus aracılığıyla Türk kullanıcısıyla buluşturmaktan her zaman gurur ve mutluluk duyuyoruz. Şimdi de açılışını gerçekleştirdiğimiz Jura Hospitality Center ile Jura’nın dünya çapında tanınan bir hizmet mükemmelliğini Türkiye’de de sürdürecek ve müşteri memnuniyetini bir üst seviyeye daha çıkaracak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bakım yaptırılmak istenen bir ürünü servis için Jura Hospitality Center’a getirmek bir iş yükü olmaktan çıkıp apayrı bir keyfe, güzel bir hafta sonu aktivitesine dönüşecek. Jura kahve makinesi alan kullanıcılara ayrıca evde barista hizmeti de sunulacak. Jura’nın kahve uzmanları kullanıcıları evlerinde ziyaret ederek hem ürün kurulumunu gerçekleştirecek hem de yalnızca baristaların bildiği eşsiz kahve tariflerini ve kahve yapımına dair püf noktaları onlarla paylaşacak.” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ