Demokrat Zafer

Hayri Türkyılmaz Başkanlık yükünü taşıyamıyor

MHP’den “Mudanya” vurgusu! MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın yapmış olduğu icraatlar nedeniyle topa tuttu! Başkan Seymenler;  “CHP’li Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın kimyası iyice bozuldu. Önceden hatalı projeleriyle gündeme geliyordu, şimdi ise davalar, kavgalar, tartışmalar ve çirkin üslubuyla gündemde.

Mudanya Belediye Meclis Üyesi Mehmet Er’e karşı geçen cuma günü meclis toplantısında, herkesin içinde özel hayata dair siyasi etikten ve nezaketten uzak söylemlerde bulundu. Bu kaba saba, çirkin üslubundan ötürü Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı şiddetle kınıyoruz.

Bu Hayri Türkyılmaz’ın ilk vukuatı değil. Daha önce de MHP’li Mudanya Belediye Meclis üyemiz Bülent Erden Bey’e de benzer minvalde sözler etmiş, camiamızı hedef alan alakasız söylemler de bulunmuş, cevabını da fazlasıyla almıştı.

Lahit mezar görünümlü saksılarla Mudanyalıya antik çağı yaşatan Hayri Türkyılmaz, bu çirkin kaba saba üslubuyla da yontma taş devri dönemlerini aratmıyor.

Hayri Türkyılmaz’ın kendini görevine veremediği, başkanlık yükünü taşıyamadığı apaçık ortada. Mudanyalı hemşehrilerimizin seçimlerde CHP ve Hayri Türkyılmaz’ın Mudanya’ya yaşattığı bu trajediye son vermesini sabırla bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ