Demokrat Zafer

Biz sizi sizin adresinizde sizi dinlemeye, kucaklamaya geldik

‘Türkiye için yükseliş vakti’ sloganı ile iktidar yürüyüşlerini başlatan Yükseliş Parti Genel Merkez yöneticileri, Bursa’da STK, muhtarlar ve esnafla buluştu.

İl Başkanı Ömer Rasih Solak ve yöneticileriyle buluşan Yükseliş Parti Genel Başkan Nail Çakır, Teşkilattan Sorumlu Enver Ün, Genel Başkan Yardımcısı Besim Aşık, Genel Sekreter Ayşenur Sevim, Bilişimden Sorumlu Erkan Şentürk, Gençlik Politikalarından Sorumlu Orhan Şahin, Sosyal Politikalardan Sorumlu Dilek Köksal, Genel Başkan Yardımcısı Celâl Amasya ile birlikte partililerle buluşarak Bursa’da bir dizi temaslarda bulundu.

Yükseliş Parti Genel Başkanı Nail Çakır; “Türkiye’de 130 parti var. Diyorlar ki, ‘Neden parti kurdunuz?’ Ülkede bu kadar parti olmasına rağmen hangi biri sizi karşınıza alıp dinledi? Biz sizi sizin adresinizde sizi dinlemeye, kucaklamaya geldik.” dedi.

Ekonomik çıkmazda olan vatandaşın sessiz çığlığını duyduklarını ifade eden Genel Başkan Çakır, ”Her aile babası sabah kalktığında evladının karnını nasıl doyuracağını düşünüyor. Anne akşam hanesinin karnını ‘nasıl doyurabilirim’ derdine tarımsal üretimle son vereceğiz. Bu iktidarı kesintisiz 20 yıllık ömründe hatırlayın, sadece ülkeye kazandırdığı tesislerin temelini atarken, bitirip hizmete girerken toplu açılışını yaparlardı. Şimdi tesisleri ülkede 85 milyonunun bakmakla yükümlü kıldıkları Suriyeliler için yapıyorlar. Bizlerin kamuoyunda 5’li müteahhit birliği olarak bildiği Türkiye’nin kaynaklarını sadece onlara tahsis ettiği gerçeğini unutmamak gerekliliğini tekrar hatırlatmak zorundayız.” diye konuştu.

Yükseliş Parti Genel başkanı Nail Çakır, konuşmasında şunları söyledi:

”Köprüden önce son çıkıştayız. Hükümetin kırmızı çizgisi yok. Hükümetin kazanmak için yapamayacağı hiçbir şey yok. Nail Çakır olarak, tek bir şahıs olarak yapabileceğim bir şey yok ama tek başıma ülke gençliğini, ülke kadınlarını kısaca insanımızın kapıldığı ümitsizliğe son verebilirim. Araplar bizim kardeşimiz değil miydi. Dün Araplar toplandı ve Suriye’de PYD’ye maddi destek için tam katkı adına bir adım atıldı. Bizim milliyetçi hükümet ne yaptı biliyor musunuz, uyudu uyudu. Türk Savunma Sanayi’ne gösterilen hassasiyeti tüm üretim alanlarına uygulayacağız. 15 Temmuz’da meydanlara çıkanlar vatansever necip milletimizdi. Türk milleti olarak çok geniş bir coğrafyaya, 500 milyona yakın nüfusa sahibiz. Uyumayacağız. Vatanın her santimetre karesine sahip çıkacağız. Türkiye’yi BOP’un oyuncağı yapmayacağız. Batının kuklası olmaktan çıkaracağız. Artık algılar yönetilerek ülkenin direksiyona iktidar geçemeyecek. 2023, Türkiye’nin kaderini belirleyecek çok önemli bir dönemeç. Halk Bankası davası ülkeye kurulan bir tuzak. Halk Bankası davası ile Musul ve Kerkük petrol gelirleri devşirildi. Her konuda tam bağımsız olmak istiyorsak Yükseliş kadrolarını iktidar yapın!”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ