Demokrat Zafer

YAŞANAN HADSİZLİĞİ KINIYORUM

MHP’li Meclis Üyesi’nden volümü yüksek itiraz! MHP Mudanya Belediye Meclis üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden; meclis toplantısının perde arkasını; “6 Mayıs 2022 Cuma günü saat 15:00’da yapılan Mudanya Belediye Meclisi Toplantısında Mudanyamıza yakışmayan bir üslup, yaşandı.

Yakın zamanda yaşadığım ciddi sağlık problemim nedeniyle Belediye Başkanının çirkin üslubuna meclis salonunda müdahil olmak yerine sakinliğimi sağlığım açısından koruyarak durumu buradan sizlerle paylaşmayı uygun gördüm.

Zira meclis salonuna 15 dk. gecikmeli giren ve onca zamandır yaşadığım sağlık sorunu sonrasında katılım sağladığım toplantıda bir geçmiş olsun bile demeyen Belediye Başkanına bazı nezaket kurallarını hatırlatmak ve konuya müdahil olmak aldığım nefesin ne kadar kıymetli olduğunu bilen şahsım adına bana mantıklı gelmedi.

Sayın Meclis Üyesi Mehmet Er’in Mudanya Kamuoyuna taşıdığı Yıldıztepe’deki çökme ve çatlaklar ile Giritli Mahallemize konuşlandırılan saksıların durumu sonrasında Belediye Başkanının kameralara yansıyan görüntülere rağmen bütün bu sorunların iftira olduğu yakıştırması, Mudanyamızın sorunlarıyla uzaktan yakından alakası olmayan meclis üyelerinin şahsi yaşam tarzları ve soyal hayatlarındaki tercihleri hakkında çeşitli söylemler üreterek meclis kürsüsünden dile getirmesi toplantıyı adeta sabote etmiştir.

Meclis Toplantılarında Belediye Başkanı tarafından ortaya konulan yerlerde sürünen seviye Mudanyalıların asla hak etmediğini düşündüğüm, bir haldedir.

YAŞANAN HADSİZLİĞİ KINIYORUM

Sayın Meclis Üyesi Mehmet Er’e Belediye Başkanı tarafından yapılan yersiz, alakasız sözlü sataşmayı asla tasvip etmediğimi vurguluyor ve kınıyorum. Ne makamda olunursa olunsun, haddini bilmenin toplumsal barışımızın teminatı olduğunu Belediye Başkanına hatırlatmayı görev addediyorum.

NE KADAR HAKLI OLDUĞUMUZ BİR KEZ DAHA ANLAŞILMIŞTIR.

10 Ekim 2019 günü MHP Meclis Grubu olarak basına yansıyan Mudanya Belediye Meclis Toplantıları’nın internet üzerinden canlı olarak yayınlanmasına ilişkin yazılı önergemiz kabul edilmiş olup, Belediye Başkanı canlı yayın işlemlerinin hızlandırılacağını ifade etmiş üstüne MHP Meclis Grubuna böyle bir önerge verdiği için teşekkür etmişti.

Saygıdeğer Mudanyalılar,

Bugün 9 Mayıs 2022 ve meclis toplantılarının canlı yayınlanması için herhangi bir çalışma yok.
Mudanyalı vatandaşlarımız adına üzgünüm. Körfezin diğer yakası Gemlik Belediyesi Meclis Toplantılarını canlı yayınlıyor. Biz nelerle uğraşıyoruz, yazık.

Mudanya Belediye Meclis Toplantılarında halkımızın sorunlarına ve çözümüne odaklanılması yerine Belediye Başkanının, Sayın Meclis Üyelerinin özel hayatlarını aslı astarı olmayan söylemlerle kahvehane dedikoducusu misali kürsüden dile getirmesi, seviyesizliği Mudanyalılara yakışmıyor.

Bu durum meclis çalışma ve görev yapma barışını dinamitliyor. Oysa Belediye Başkanı Barışın ve Kardeşliğin Başkenti sloganıyla uzun bir süredir algı yaratmaya devam ediyor.

Belediye Başkanına tavsiyem bir an önce MHP Grubunun yazılı olarak verdiği ve kabul edilen Meclis Toplantılarının canlı olarak yayınlanması önergesini hayata geçirmesidir.

Canlı yayınla birlikte sorunlara odaklı hareket eden, yersiz alakasız, mesnetsiz iddiaları öne sürmek yerine daha medeni davranışlar sergileyen bir Belediye Başkanını kürsüde görebileceğimizi ümit ediyor bunları hak etmediğini düşündüğüm meclis üyesi arkadaşlarıma ve halkımıza saygılarımı sunuyorum.” ifadeleriyle aktardı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ