Demokrat Zafer

GÜLÇİN ERGÜL’ÜN “GÖKYÜZÜ ÇAĞIRDI AŞKI” ŞARKISININ DUYGUSAL KLİBİ YAYINDA!

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Gülçin Ergül’ün beğeni toplayan ve müzik listelerinden aylarca düşmeyen “Birbirimize İyi Gelmiyoruz” isimli şarkısının ardından, DMC etiketiyle dijital platformlarda yerini alan, sözü ve müziği Genco Ecer’e, düzenlemesi Metehan Köseoğlu’na ait olan “Gökyüzü Çağırdı Aşkı” adlı yeni single çalışmasının merakla beklenen klibi yayınlandı.

Gökyüzünden gelen bir kelebek yardımıyla sevdiği adama ulaşmaya çalışan ve aşkını kelebekler aracılığı ile gökyüzüne uğurlayan bir sevgilinin hikayesinin anlatıldığı klip,  izleyenleri duygulandırdı. İlacının müzik olduğunu belirten Ergül, 5 ay önce hayatını kaybeden erkek arkadaşına ithafen yaptığı şarkısı için “Bazen elinizden sadece bir şarkı yapmak gelir” dedi.

Çekimleri Belgrad ormanı ve Demirciköy sahilinde 10 saatte gerçekleşen klibin yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Ahmet Can Tekin oturdu. Kapak fotoğrafı için Safa Gülsoy’a, klip fotoğrafları için Metin Kuşcu’nun objektifine poz veren ve stylingi Fırat Kanburoğlu’nun üstlendiği klipte güzel şarkıcı Mani Mani, Whenever Company, Ecru Atelier, Gizia tasarımları giydi.

Bir süredir ara verdiği sahne performanslarına yeniden başlayan Gülçin Ergül, 20 Mayıs Cuma Konya’da ve 21 Mayıs Cumartesi akşamı da Maltepe’de büyük halk konserinde sevenleriyle buluşacak.

Tüm fotoğrafları indirme  linki   :  https://we.tl/t-fVR6ESBRb8

KÜNYE BİLGİLERİ
GÜLÇİN ERGÜL “GÖKYÜZÜ ÇAĞIRDI AŞKI”
SÖZ MÜZİK : GENCO ECER
DÜZENLEME : METEHAN KÖSEOĞLU
YÖNETMEN : AHMET CAN TEKİN
YAPIM ŞİRKETİ : DMC
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ