Demokrat Zafer

Evin mimarisine göre tasarlanan halılar

Her ilmeği ve her tonuyla mekânlara özel eşsiz birer ürün tasarlayan OPUSS HALI, halı sektöründe haute couture devrini başlatıyor.

Tasarıma ve üretime 2006 yılında başlayan OPUSS HALI, sadece özel tasarım ve sipariş üzerine halı üretimi gerçekleştiriyor. İstanbul Başakşehir’de bulunan fabrikada yirmi yıldır alanında uzmanlaşmış bir ekiple çalışan OPUSS HALI’nın tasarımcı ekibi, bu merkezden danışmanlık vererek siparişleri alıyor ve üretim tesisinde çalışan ekip, istenilen özelliklerde üretimi gerçekleştiriyor. Hammade tercihleri, dokuma teknikleri, tasarım gücü ve özel ölçü imkanlarıyla iç mekanlarda eşsiz dokunuşlar sağlayan OPUSS HALI, bugüne kadar uzun bir yol kat ederek çağdaş yaşam alanlarına imzasını atan mekâna özgü halılarıyla fark yaratıyor. Türkiye’deki fabrikanın dışında Paris’te de bir mağazaları bulunan OPUSS HALI’nın istediğiniz iplikle, istediğiniz formda ve desende halı üretimi gerçekleştiriyor olması herkese sonsuz seçenek imkânı sağlıyor. Yıkama ve bakım kolaylıkları da sağlayan OPUSS HALI modelleri, astım ve alerji gibi problem yaşayan bireyler için en sağlıklı ipliklerden üretiliyor.

Online sipariş ve tasarım hizmeti

Halı mimarı OPUSS HALI’nın tasarımlarının hikayesi, bizlere ulaşıp evlerine dair fotoğrafları ileten dekorasyonseverle başlıyor. Önce ölçü ve tasarıma karar veriliyor. Ardından da onay alındıktan sonra üretim aşamasına geçiliyor. Her bir halının teslimat süreci üç haftayı buluyor.

Tufting yöntemi

Tufting yöntemiyle dokunan OPUSS HALI tasarımlarının her birinde viskon, ipek, tencel ve yün iplikler kullanılıyor. Halıların hepsi, atkı ve çözgü tezgâhı benzeri kasnaklarda, robotik bir sistem tarafından üretiliyor. Makine halılarından farklı olarak bu sistemde dokuma oldukça yavaş ilerliyor ve el halılarında kullanılan iplikler halılar için tercih ediliyor. Tamamen doğal hammadde seçimiyle alerjik reaksiyonların önüne geçen OPUSS HALI’nın hiçbir ürünü hav problemi yaratmıyor. Her halı temizlenebiliyor ve yıkanabiliyor.

Tüm ürün fotoğraflarımızı https://we.tl/t-HdKPN66oGb adresinden indirebilirsiniz.

www.opusshali.com

@opusshali

İkitelli OSB Mah. Dersan San. Sitesi
A Blok TRIOS 2023 A 98
Başakşehir / İstanbul

Telefon: 0532 355 68 64

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ