Demokrat Zafer

CHP’den ve Hayri Türkyılmaz’dan Mudanya’ya fayda yok!

Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler; ilçede yaşanan bir sorunu gündeme taşıdı. Seymenler; “Sokak hayvanları konusunda CHP’den ve Hayri Türkyılmaz’dan Mudanya’ya fayda yok. CHP Mudanya’da ne hayvan barınağı vaadini gerçekleştirdi ne de sokaklarda tehlike arzeden köpekler ile ilgili çözüm üretebildi.

Sokak hayvanları konusu Mudanyalının çok hassas olduğu oldukça önemli bir konudur. Hem sokaklardaki can dostlarımızın haklarını savunmalı, sahip çıkmalı; hem de aslolan insan hayatı için gerekli tedbirleri almalıyız. Bu denge çok iyi ayarlanmalıdır.

Birçok mahallemizden ve köyümüzden sokak köpekleri ile ilgili ciddi şikayet alıyoruz. Çeteleşmiş grup halindeki köpeklerden çekindiği için çocuklarını parka ya da markete göndermeye çekinen, işe gitmekte dahi zorlanan bir çok aile var.

Geçenlerde Mudanya basınında çocuk parkının yakınlarında çete şeklinde dolaşan köpeklerin küçük bir köpeği boğup öldürdüğü, ulusal kanallarda da köpeklerden kaçan küçük çocukların hayati tehlike atlattığı görüntüleri hep birlikte izledik.

Bu konu ile ilgili Mudanya’da ciddi bir başıboşluk var. Hayri Türkyılmaz göreve gelmeden önce hayvan barınağı inşa edeceği sözünü vermişti, ama yerine getirmedi. Bugün bu konu ile ilgili Mudanya’da yaşanan mağduriyetler ile ilgili  CHP ve Hayri Türkyılmaz pek te oralı görünmüyor.

Saksılara, araştırma şirketlerine parayı bulan Hayri Türkyılmaz dilsiz dostlarımıza sokak hayvanları barınağı için gerekli parayı bulamamasını, aynı zamanda çeteleşmiş sokak köpekleri ile ilgili tedbirleri almadaki eksikliğini Mudanyalı hemşehrilerime havale ediyorum.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ