Demokrat Zafer

Pera bebek için son yüzde 23

SMA Tip-2 hastası 22 buçuk aylık 12 kilo olan Pera Bebek için 15 Temmuz Demokrasi meydanında babaannesi her hafta sonu yardım toplamak için stant açıyor. Pera Bebek’in alması gereken tedavi için son 1 kilo ve son 1 buçuk ayı kaldı.

SMA Tip -2 hastası Pera bebek için son yüzde 23

ERCAN ÇALIŞIR / BURSADA BUGÜN

Pera Bebek yardımlarınızı bekliyor. Babaanne Hannur Sinkiler her hafta sonu 15 Temmuz Demokrasi meydanında yardım stantı açıyor.

Bursalı Pera Bebek için son 1 buçuk ay kaldı. 1 kilo daha alması halinde tadavi olamayacak olan Pera Bebek için TEKSAS Taraftar grubu ve ÇARŞI Taraftar grubu ortak hareket ediyor. Valilik onaylı SMA Tip-2 hastası Bursalı Pera Bebek için son 1 buçuk ayında belirlenen tutarın yüzde 23’ü oranında yardım toplanması gerekiyor. Babaanne Hannur Sinkiler her hafta sonu 15 Temmuz Demokrasi meydanında yardım stantı açıyor. Babaanne Hannur Sinkiler, “22 Mayıs annesinin doğum günü. O günde tedavisini annesine hediye etmek istiyoruz. Son 1 buçuk ay ve almaması gereken 1 kilosu kalan Pera Bebek için anneler gününde 15 Temmuz Demokrasi meydanındayız. Tüm Bursa’nın yardımlarını bekliyorum” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ