Demokrat Zafer

Bursaspor için kader günü! Maça saatler kala…

Bursaspor bugün Süper Lig’e çıkmayı garantileyen BS Ümraniyespor’u konuk ediyor. Saat 16.00’da Bitci Timsah Park’ta başlayacak mücadele öncesi son detaylar haberimizde…

Bursaspor için kader günü! Maça saatler kala işte son detaylar ve kadrolar...
Son 3 haftada 7 puan toplayan Bursaspo, Spor Toto 1.Lig’in 36. haftasında bugün sahasında Bereket Sigorta Ümraniyespor ile kritik bir 90 dakikaya çıkacak.Ligde kalma umudunu son 3 haftaya taşıyan yeşil beyazlıların Bitci Timsah Park’ta saat 16.00’da başlayacak zorlu mücadelesini Trabzon bölgesi Üst Klasman hakemi Yasin Kol yönetecek. Kol’un yardımcılıklarını Muhammet Yumak ve Oğuz Terzi yapacak. Maçın 4. hakemi ise Alpaslan Şen olacak.

BURSA’YA İLK KEZ
Bu sezon ilk kez Bursaspor’un maçında düdük çalacak Yasin Kol, geçen sezon yeşil beyazlıların sahasında Tuzlaspor’la golsüz berabere kaldığı maçın yanı sıra Bursaspor’un geçen sezon Türkiye Kupası’nda Antalyaspor ile oynadığı ve 3-0 kaybettiği karşılaşma ile iki sezon önce Ümraniyespor’u 2-1 yendiği karşılaşmada da görev yapmıştı.

KAZANMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK!
Geçtiğimiz hafta Manisa FK’yı deplasmanda 3-1’lik skorla devirerek Bursa’ya erken bayram sevinci yaşatan yeşil beyazlılar, Ankaragücü ile birlikte Süper Lig’e yükselmeyi garantileyen BS Ümraniyespor’u da mağlup ederek lige kalma umudunu iyice güçlendirmek istiyor. 3 maçlık cezası sona eren teknik Direktör Mustafa Er bugünkü mücadelede soyunma odasına ve yedek kulübesine girip takımına gerekli müdahaleleri yapabilecek. Mert Yılmaz’ın ise 4 maçlık kırmızı kart cezası bugünkü maçla birlikte sona erecek. Onur Atasayar, Erhan Erentürk ve Deniz Aydın sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Spor Toto 1.Lig’de 36. haftadaki karşılaşmanın tamamı bugün saat 16.00’da başlayacak. TRT’den yapılan açıklamaya göre geçen hafta olduğu gibi 9 maç aynı anda trtspor.com.tr’den izlenebilecek. TRT Spor’dan ise tüm maçlar dönüşümlü olarak ekrana gelecek. Yeşil beyazlı renklere gönül verenler Bursaspor’un BS Ümraniye ile oynayacağı kritik mücadeleyi trtspor.com.tr ile birlikte beIN CONNECT’den takip edebilecek.

İşte Bursaspor’un muhtemel kadrosu…

1 Canberk Yurdakul
52 Uğur Kaan Yıldız
31 Luka Capan
33 Nicolas Zalazar
30 Mehmet Erdem Uğurlu
36 Burak Altıparmak
80 İsmail Yüksek
67 Enver Cenk Şahin
70 Massimo Bruno
13 Thievy Bifouma
45 Joao Pedro

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. ......... dedi ki:

    Malasef……………..

BİR YORUM YAZ