Demokrat Zafer

Yada Sushi, İstanbul’un yeni gastronomi adresi Galataport İstanbul’da!

2013 yılından bu yana, sade, rahat, Uzak Doğu esintilerinin kendini hissettirdiği ambiyansı ve ezber bozan sushileri ile Uzak Doğu mutfağı severlerin müdavimi olduğu Yada Sushi, lezzet ağını genişletiyor. İkinci şubesini gastronominin yeni adresi Galataport İstanbul’da açan Yada Sushi, rahat ve enerji dolu atmosferi ile misafirlerini ağırlıyor.

Alanında uzman şeflerin hazırladığı lezzetleri ile Yada Sushi, keyifli terası sayesinde bahar ve yaz aylarının tadını çıkaracağınız keyifli buluşmaların yeni adresi olmaya aday.

Yada Sushi Yeni Şubesinde, Misafirlerinin 5 Duyusuna Hitap Ediyor…

Mimarisini, Japon estetik felsefesi ve yaşam biçimi olan wabi-sabi’den ilham alarak tasarlayan Yada Sushi, felsefeye uygun olarak kendinizi zamanın akışına bırakacağınız sade şıklığıyla dikkat çekiyor. Doğadan esinlenen tasarımıyla misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşatan Yada Sushi, kendine has sunumları, doğal taşların ahşap doku ile bütünleşen mimari dokusu,  el yapımı seramik tabakları, Japon ağacı kokulu ambiyansı, keyifli müzikleri, kokteyl barı ve keşfedilecek yeni lezzetleriyle misafirlerine eşsiz bir deneyimin kapılarını açıyor.

Uzak Doğu Mutfağı severler Yada Sushi’de Buluşuyor

Yada Sushi’nin klasikleşen lezzetlerinin yanı sıra bir çok deneysel yeni lezzet de menüde yer alıyor.  Ebi Snow, Volcano Roll ve imza ürünleri Crispy Red Chicken damak zevkine önem verenler için harika bir kazanım.  Damak zevkine uygun hafif lezzetlere yönelen misafirleri için ördekli salata, poke bowl gibi seçenekler de sunan Yada Sushi; crazy nigiri, tiger ramen gibi ürünleriyle de iddiasını ortaya koyuyor.

Pazar sabahı brunchlarının yanı sıra, her Perşembe ve her Cumartesi DJ performansı ile renklenen Yada Sushi, keyifli buluşmaların yanı sıra Galataport İstanbul’da günü eğlence ile kapatabileceğiniz mekanlar arasında yerini almaya hazırlanıyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ